Afyonkarahisar İli Değirmenayvalı Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 31 Mayıs 2007 10:15, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Afyonkarahisar İli Değirmenayvalı Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=129682

2007 YILINDA İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN KADRO İLANI

AFYONKARAHİSAR İLİ MERKEZ DEĞİRMENAYVALI BELDESİ 2007 YILINDA İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN KADRO İLANI

03.05.2002 Tarih ve 24744 nolu resmi gazetede yayınlanan KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK ve Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sınav Yönetmeliğine göre Afyonkarahisar ili Merkez Değirmenayvalı Belediyesi'nin de görev yapmak Üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadrolara atama yapılacaktır.

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Eğitim Durumu
TH Teknisyen 11 1 E Meslek Lisesi Mezunu (Harita Kadastro Bölümü Mezunları)
  TOPLAM :   1    

Türk vatandaşı olmak

Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Enaz Meslek Lisesi mezunu olmak, Eylemli askerlik hizmetini yapmış olmak.

Görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak, Siyasi ve Medeni haklan kullanma ehliyetine sahip olmak,

Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak, KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004-2006 sınavlarına girmiş, 55 puan ve üzeri almış olmak, Belediyemize başvuran adayların KPSS basan puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacaktır. Erkek adayların deneyimli olmaları , Nctcad, Autocad programlarını bilmeleri ve serbest veya kamu kuruluşlarında çalıştığını gösterir deneyim belgesi vermeleri halinde tercih sebebidir. BAŞVURU SÜRESİ

Başvurular Değirmenayvalı Belediyesine şahsen yapılacaktır. Başvuru süresi 28/05/2007 tarihinde başlayacak olup,.04/06/2007 gttnü mesai bitimine kadar Değirmenayvalı Belediye Başkanlığına müracaat edilecektir. Başvuru sırasında sadece T.C Kimlik numarası KPSS sonuç belgesi ile müracaat edilecektir.

SINAV YERİ VE ZAMANI

-Değirmenayvalı Belediye Başkanlığı Meclis Salonunda 11.06.2007 saat 10.00' da sınav yapılacak olup, adaylar sözlü mülakata tabi tutulacaktır.

SINAV KONUSU ( MÜLAKAT )

Türkiye Cumhuriyet Anayasası
Atatürk tikeleri ve İnkılap Tarihi
657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat

DEĞERLENDİRME
Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan Özerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda verilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

Kurum Sınav başarı puanı sözlü sınav sonucu esas alınır.

Sınavı kazananlar yazılı olarak bildirilecektir.

Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.