Afyonkarahisar İli Nuribey Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 29 Mayıs 2007 17:15, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Afyonkarahisar İli Nuribey Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=129831

AFYONKARAHİSAR İLİ NURİBEY BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İLAN

11 Nisan 2007 tarih ve 24490 sayılı Resmi Gazete' de yayınlanan Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara dair Sınav Yönetmeliğine göre belediyemizde münhal olan aşağıda unvan, sınıf, derece ve adedi belirtilen memur kadrolara sınavla personel alınacaktır.

İsmail BAYLAN
Belediye Başkanı

GENEL ŞARTLAR
1 - Türk Vatandaşı olmak
2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. (A) Maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak
3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak
4- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak
5- Erkek adaylar için askerliği yapmış olmak
6- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak

ÖZEL ŞARTLAR
1- Adaylardan T.H Tekniker Kadrosu için KPSS93 puanı 2004 ve 2006 yılı için için minimum 54, G.İ.H VHKİ Kadrosu için KPSS2006 minimum 66 puan, Mutemetlik Kadrosu için KPSS2006 puanı 71 puan,
2- a) T.H Tekniker Kadrosu için sınav tarihi itibariyle 32 yaşından gün almamış olmak, Meslek yüksekokul' un inşaat Teknikerliği Bölümünden mezun olmak, Afyonkarahisar'da ikamet ediyor olmak, Bayan olmak, Netcad ve Autocad programlarını iyi derecede kullanabilmek, B sınıfı ehliyeti bulunmak.
b) G.İ.H sınıfı VHKİ için Erkek olmak, Afyonkarahisar' da ikamet ediyor olmak, 29 yaşından gün almamış olmak ve Lise mezunu olmak,
c) Mutemetlik Kadrosu için Erkek olmak 35 yaşından gün almamış, en az Lise mezunu olmak, Afyonkarahisar ilinde ikamet etmek, ( Yüksekokul Mezunu tercih sebebidir.)

3-Adayların Belediyecilik konusunda 1 yıl tecrübelerinin olması gerekmektedir.

Sınav Belediye meclîsi Toplantı Salonunda 23.06.2007 Cumartesi tarihinde saat 9.30' da Sözlü şekilde yapılacak olup, idare başvuran adayların Başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacaktır. Sınavı kazananlara yazılı olarak bildirilecektir.
Sınav açılacak kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağırır.
Sınav konuları ;
a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
d} Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuatı ile ilgili olacaktır.
Başvurular Nuribey Belediyesi yazı işleri servisine şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihi Gazete ilan tarihinde başlayıp 06.06.2007 Çarşamba günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

Başvuru için İstenen evrak:
- T.C Kimlik numarası
- KPSS sonuç belgesi
- Diploma örnekleri
- Dilekçe

Alınacak Kadro Unvanı Sınıfı Kadro Derecesi Kaç kişi alınacağı Niteliği
Tekniker T.H 10 2 Yüksekokulun (İnşaat Teknikerliği bölümünden mezun olmak)
VHKİ G.İ.H 11 1 Lise Mezunu olmak
Mutemet G.İ.H 11 1 Lise Mezunu olmak (Yüksekokul Mezunu tercih sebebidir.)