Samsun İli Terme İlçesi Kozluk Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 27 Mayıs 2007 15:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Samsun İli Terme İlçesi Kozluk Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=127276

SAMSUN - TERME - KOZLUK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA 2007 YILINDA İLK DEFA

ATANACAKLAR İÇİN KADRO İLANI

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliğine göre Kozluk Belediyesinde görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadrolara atama yapılacaktır.

Unvanı Kodu Sınıfı Derecesi Adeti KPSS Puanı

Veri Hazırlama ve Kont.İşlt. 7825 G.İ.H. 11 1 65 Puan

Tahsildar 7785 G.İ.H. 11 1 65 Puan

Şoför 7950 G.İ.H. 11 1 65 Puan

ATANACAKLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

Türk Vatandaşı olmak
Lise ve Dengi Okul mezunu Olmak
657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak
Kamu haklarından mahrum bulunmamak
Görevi yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl sağlığı veya özrü bulunmamak.
( Resmi Sağlık Kurulu Raporu istenecektir.)
Erkek adaylar için askerliği yapmış, tecilli veya muaf olmak
Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tescil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak
2004 veya 2006 KPSS sınavına girmiş ve en az 65 puan almış olmak.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Kadrosu için Belediyelerin Yazı İşleri servisinde en az 5 yıl Sosyal Güvenlik kaydı bulunarak çalışmış olmak (Çalıştığı resmi kurumdan belge getirilecektir.) M.E.B.'dan onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak ve Belediye sınırlan içinde ikamet etmek tercih sebebidir.

Tahsildar Kadrosu için Belediyelerin Muhasebe Servisinde en az 5 yıl sosyal güvenlik kaydı bulunarak çalışmış olmak. (Çalıştığı resmi kurumdan belge getirilecektir.) Belediye Muhasebesi ve mevzuatıyla ilgili bilgi sahihi olduğunu belgelendirmek ve Belediye sınırları içinde ikamet etmek tercih sebebidir.

Şoför kadrosu için en az 7 yıllık E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Belediyelerde en az 7 yıl süre ile ağır vasıta araç şoförlüğü yapmış olmak (Çalıştığı resmi kurumdan belge getirilecektir.) ve Belediye sınırları içinde ikamet etmek tercih sebebidir.

Siyasi ve medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak

Sınav tarihi itibarı ile 18 yaşını tamamlamış 40 yaşından gün almamış olmak

Sınav Kozluk Belediye Başkanlığı Binasında 17.06.2007 tarihinde saat 10:00 da sözlü olarak yapılacak olup, idare başvurulan KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında sınava çağırır.

Sınav değerlendirmesi % 50 KPSS puanı % 50 Sözlü sınav puanı toplamına göre yapılacaktır.

Sınav; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Mahalli İdareler temel mevzuatı ile ilgili olacaktır. Başvurular Kozluk Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne şahsen, yapılacaktır.

Başvuru süresi 25.05.2007 tarihinde başlayıp 01.06.2007 günü mesai bitiminde sona erecektir.

Başvuru için istenen evrak:
T.C. Kimlik Numarası,

KPSS Sonuç Belgesi Diploma veya

Mezuniyet Belgesi