Sakarya İli Sapanca İlçesi Kırkpınar Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 24 Mayıs 2007 18:15, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sakarya İli Sapanca İlçesi Kırkpınar Belediyesi memur alım ilanı

www.kirkpinarbelediyesi.com

T.C. SAKARYA İLİ SAPANCA İLÇESİ

KIRKPINAR İLK KADEME BELEDİYESİ

2007 YILINDA İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN KADRO İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 47. maddesi. 'Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" esaslarına göre İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenip 11.04,2007 tarih ve 28490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren ?Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği" ve 11.04.2007 tarih Ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren " Belediye Zabıta Yönetmeliği" hükümleri çerçevesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak aşağıda sınıf, derecesi, öğrenim durumu ve miktarları yazılı unvanlardan memur alınacaktır.

A, ALINACAK MEMUR KADROLARININ KOD ve BİLGİLERİ ;

K-1. Belediyemizde münhal bulunan G İH sınıfından 2 adet 11.dereceli Memur.

K-2 Belediyemizde münhal bulunan G.I.H sınıfından 1 adet 11 .dereceli Veri Haz.ve Kontrol İşi.,

K-3. Belediyemizde münhal bulunan G.İ.H sınıfından 1 adet 11 dereceli Tahsildar,

K-4. Belediyemizde münhal bulunan G.I.H sınıfından 1 adet 11 .dereceli Zabıta Memuru,

K-5 . Belediyemizde münhal bulunan T.H. sınıfından 1 adet 8.derece ı Mühendis.

K-6. Belediyemizce münhal bulunan S.H. sınıfından 1 adet 8 dereceli Tabip

K-7. Belediyemizde münhal bulunan Y.H. sınıfından 1 adet 11 .dereceli Temizlik Hizmetlisi,

Adaylar için aranacak nitelikler

Mühendis Kadrosu adayları için:

657 sayılı devlet Memurları Kanunun 48.nci Maddesinde, belirtilen şartlara haiz olmak ,35 yaşından gün almamış olmak . Bir fakültenin inşaat Mühendisliği bölümünün mezunu olmak, Netcard ve Autocad programlarını iyi derecede kullanabilmek .Belediyenin yapmış olduğu imar uygulamalarında tecrübe sahibi olabilmek, Personel sevk ve idaresinde tecrübeli olmak B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, minimum 60 KPSS puanı alma şartlan aranacaktır. Tabip Kadrosu Adayları için

657 sayılı devlet Memurları Kanunun 48ncı Maddesinde, belirtilen şartlara haiz olmak,30 yaşından gün almamış olmak. Mesleki Eğitim görerek yetişmiş tabip unvanına sahip olmak. B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, minimum 60 KPSS puanı alma saran aranacaktır

Memur ve Tahsildar Kadrosu Adaylar için :

657 sayılı devlet Memurları Kanunun 48.nci Maddesinde, belirtilen şartlara haiz olmak Muhasebe, Bilgisayarlı muhasebe, ve düz lise mezunu olmak, M.E.B onaylı Bilgisayar Meslek dalı Eğitim Programlan Kurs

sertifikası sahibi olmak, erkek Adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış, sürücü belgesi sahibi olabilmek. 35 yaşından gün almamış olmak, minimum 60 KPSS puanı alma şartları aranacaktır.

Zabıta Memura Kadrosu Adayları için :

657 sayılı devlet Memurları Kanunun 48nci Maddesinde, belirtilen şartlara haiz olmak. En az lise ve dengi

okul mezunu olmak . M.E.B onaylı Bilgisayar Meslek dalı Eğitim Programları Kurs sertifikası sahibi olmak,B

sınıfı sürücü belgesi sahibi olabilmek,bayan olmak, 11.04.2007 tarihinde yayınlanmış bulunan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13 1-b maddesi şartlarını taşıyor olmak, 30 yaşından gün almamış olmak, minimum 60 KPSS puanı alma şartlan aranacaktır.

Veri Hazırlama Kontrol İşi. Kadrosu Adaylar için :

657 sayılı devlet Memurları Kanunun 48.nci Maddesinde, belirtilen şartlara haiz olmak, lise ve dengi okul mezunu olmak, M.E.B onaylı Bilgisayar Meslek dalı Eğitim Programlan Kurs sertifikası sahibi olmak, erkek Adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış , B sınıfı sürücü belgesi sahibi olabilmek ,30 yaşından gün almamış olmak, minimum 60 KPSS puanı alma şartlan aranacaktır.

Hizmetli Kadrosu Adayları İçin :

657 sayılı devlet Memurları Kanunun 48.nci Maddesinde, belirtilen şartlara haiz olmak. .Ortaöğretim kurumlarının herhangi birinden mezun olmak erkek Adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış . B sınıfı sürücü belgesi sahibi olabilmek .35 yaşından gün almamış olmak, minimum 60 KPSS puanı alma şartlan aranacaktır.

SINAV YERİ VE ZAMANI

Sınav Kırkpınar İlk Kademe Belediyesi Hasanpaşa Mahallesi Fatih Caddesi No 11 Kırkpınar Sapanca SAKARYA adresinde bulunan toplantı salonunda 29/HAZİRAN/2007 Cuma günü saat 15.00 da yazılı şekilde yapılacaktır. Sınav Konuları

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

Atatürk ilke ve inkılaptan

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

Mahalli İdareler ile ilgili temel mevzuat

Başvurular Kırkpınar Belediyesi Yazı İşlerine şahsen yapılacaktır. Başvuru tarihi gazete ilan tarihinde başlayıp 14/HAZİRAN/2007 Perşembe günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

Başvuru için istenen evraklar

T.C. Kimlik Numarası mevcut Nüfus Cüzdanı aslı veya tasdikli sureti.

KPSS Sonuç Belgesinin aslı veya tasdikli sureti

Son altı ay içersinde çekilmiş 4 adet renkli 4,5x6 boyutlarında vesikalık fotoğraf

Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi aslı veya tasdikli sureti,

Diploma veya çıkış belgesi aslı veya tasdikli sureti

Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi (son 1 (bir) ay içersinde alınmış)

SINAV BAŞVURUSU

Başvuru yapacak adayların Sakarya İli Sapanca İlçesi Kırkpınar İlk Kademe Belediyesi Soğuksu Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No 22 Adresinden temin edecekleri İş talep Formunu doldurarak istenen belgeleri de ekleyerek 14 HAZİRAN 2007 Perşembe mesai bitimine kadar şahsen veya post aile başvuracaklardır.Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süre içerisinde kuruma intikal etmeyen başvurular dikkate alınmayacaktır.

SINAV ŞEKLİ DEĞERLENDİRME YÖNETEMİ VE İLANI

-Sınav 29 HAZİRAN 2007 Cuma tarihinde saat 15.00 da başlar ve geç gelenler sınava alınmazlar. -Her aday, sınav giriş belgesi kontrol edilmek suretiyle sınava alınır. -Yazılı sınav çoktan seçmeli test usulü yapılacaktır.

-Sınava giren adaylar yanlarında sınav giriş belgesi ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup, bunları sınav görevlilerine ibraz etmek zorundadır, -Sınav esnasında kopya girişiminde bulunanlar sınavdan çıkartılır ve bir daha giriş sınavına alınmazlar. -Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, Kurum sınavı basan puanının %50 si ile KPSS puanının %50 si alınmak suretiyle belirlenir.

-İdare başvurulan KPSS basan puanlarına göre sıralayarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere , atama yapılacak boş kadro sayısının üç kati oranında adayı sınava çağırır.

SINAV SONUÇLARI

Sınav sonuçları, başarı sırasına göre belediyenin www.kirkpinarbelediyesi.com internet sayfasında ilan edilir ve kazananlara yazılı olarak bildirilir. Atamalar sonuçların ilanından itibaren 15 gün içersinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir. Asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adayların ataması değerlendirilecektir. Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından basan sırasına göre atama yapılır, ilanen Duyurulur.