Çanakkale Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 24 Mayıs 2007 15:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çanakkale Belediyesi memur alım ilanı

ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIM DUYURUSU

1.Çanakkale Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü,Fen İşleri Müdürlüğü,Temizlik İşleri, Stratejik Yönetim ve Planlamave Bilgi İşlem Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere ?Belediyeler ve Kurdukları Birliklerde İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik? hükümleri doğrultusunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak aşağıda durumları açıklanan unvanlardan memur alınacaktır. Sınavlar 21/06/2007 Tarihinde Çanakkale Belediyesi Meclis Salonunda yapılacaktır.

3. BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANAN ŞART VE NİTELİKLER

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 nci maddesinde belirtilen genel şartlarasahip olmak.

b. Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS-2004) veya( 2006-KPSS)?na girmiş olmak, Kurumun Belirlediği taban puanı almışolmak.

c. Sınav tarihi (21/06/ 2007) itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak. Zabıta ve İtfaiye Erleri Kadrosu için 25 yaşını doldurmamış olmak. KPSS sınav tarihi itibari ile)

d. Erkek adaylar için, başvuru tarihi son günüitibariyle muvazzaf askerlik hizmetini normal süresi içinde fiilen tamamlamış olmak.veya eğitim durumları ile ilgili olarak askerliğini ertelenmiş olmak.

e. Değerlendirmede başarılı olan adaylar için sevk edilecekleri"Memur Adayı Olur" kararlı sağlık raporu almış olmak ve güvenlik tahkikatı sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

f. Teknik elemanlar, programcı ,çözümleyici ve sayaç memuru aday adaylarında daha öncedenen az 2 yıllık mahalli idarelerdeiş deneyimleri ve mesleki bilgileri ile ilgili sertifikalara sahip olmak.

g. İtfaiye eri kadrolarına başvuru yapılacak adaylarda"İtfaiyecilik ve Yangın" Meslek Yüksek Okulumezunu olanlara öncelik verilecektir.

4. BAŞVURULAR

a. Başvurular, bizzat veya iadeli taahütlü posta yoluyla yapılabilir. Ayrıca; Belediyemizin internet sitesine de elektronik posta yoluyla da yapabilirler. Başvuru Tarihi: Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne 23.05.2007 Çarşamba günü saat 09:00'da başlayıp, 06.06.2007 tarihinde saat 17:00'de sona erecektir.

b. 0 286 217 10 79/116 nolu telefondan her türlü bilgi için (başvuru süresince) yardımcı olunacaktır.

c. Başvuru sırasında sadece: T.C. Kimlik Numarası, KPSS Sonuç Belgesi veya idarece onaylı sureti verilecektir. İnternet yoluyla yapılan başvurularda istenen belgeler, sınava giriş sırasında Sınav Komisyonuna ibraz etmek zorundadır.

5. BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİN İLANI

Sınav başvuru belgelerinin sınav tarihinden 15 gün önce idareye teslimi yapılacaktır. Bu süreye uyulmadan yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuruları uygun görülerek kabul edilen adaylardan, her unvan için belirlenen miktarın (3) katıaday, belirlenecektir. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre en yüksek puanlıdan başlanarak değerlendirilmeye (mülakat) alınmak üzere Belediyemizin İnternetSitesindenduyurulacak, idarece düzenlenecek sınav giriş belgesi adaylara gönderilecektir.Ayrıca; Başvuru yapan adaylardan (mülakat) sınava çağrılacakların ve değerlendirmeye giremeyen adayların da isim listesi Belediyemizin internet sitesindenduyurusu yapılacaktır. Çanakkale Belediyesi İnternet Sitesi:www.canakkale.bel.tr

Sınava girişte, Sınav giriş belgesi ibraz edelecektir.Aday, T.C Kimlik numarası ile ÖSYM tarafından gönderilen KPSS bilgilerinin uyumu kontrol edilerek sınava kabul edilecektir.

6. BELGE KONTROL YERİ, TARİHİ VE SAATİ

Sınava (mülakat) katılacağı belirlenen ve internet aracılığı ile duyurulan adaylar 7.ncimaddede yazılı belgelerle birlikte başvuru şartları ve nitelikleri kontrol edilmek üzere; Sınav günü saat 09.00 -12.00 saatleri arasında şahsen,Sınav Komisyonuna müracaatta bulunabileceklerdir. .

Başvuruya gelmeyenler/Mülakata katılmayanlar çıktığı takdirde ihtiyaç durumuna göre yeterli adayın çıkmadığı değerlendirilen unvanlar içinMevcut başvuruların yeterli sayısına göre mülakat sınavına davet edileceklerdir.. Bu nedenle adayların telefon numaralarınıbelirtmeleriönem arz etmektedir.

7. BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

a. KPSS-2004 veya KPSS 2006/1-KPSS 2006/2 sonuç belgesi aslı ve fotokopisi.

b. İş Talep Formu (Belediye Başkanlığın Personel Müdürlüğünde doldurulacaktır.)

c. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi.

ç. Son üç ay içerisinde çekilmiş, renkli 4 adet vesikalık fotoğraf.

d. En son mezun olduğu okula ait diploma veya geçici mezuniyet belgesi (çıkış belgesi) aslı ve noter tasdikli fotokopisi.

e. Askerlik Terhis Belgesi fotokopisi.( 3.mad e.1 ayrı tutulacak)

f. Cumhuriyet Savcılığından alınacak adli sicil belgesi (sabıkası olanlar için mahkeme kararı)

g. Müracaat edeceği unvana ehliyet ve bonservis fotokopisi.

8. UYGULAMALI SINAV, MÜLAKAT VE SINAV SONUÇLARI

a. Başvuru şartları ve nitelikleri kontrol edilen adaylar aşağıda gösterilen tarihlerde mülakat sınavına katılacaktır. Mülakat Tarihi :21/06/ 2007 Saat:09.00 İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü - Belediye Meclis Salonu. Sınav sonuçları Kazanan asil ve yedek adaylara posta yolu ile bildirilecek ve Belediyemiz internet sitesinden de yayımlanacaktır.

b. Değerlendirme sonuçları, engeç 20 gün içersinde adaylara yazılı tebligat yapılarak duyurulacaktır.

c. Başvuruda aranılan şartlardan her hangi birini taşımadığı tespit edilenlerin hakkındaki işlem iptal edilecektir

9. SINAV KONULARI:

A) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası.

B) Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi

C) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu.

D) Mahalli İdareler ile İlgili Mevzuattan oluşur.