Denizli İli Tavas İlçesi Karahisar Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 24 Mayıs 2007 10:25, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Denizli İli Tavas İlçesi Karahisar Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=128914

KARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

2007 YILINDA İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN KADRO İLANI

DENİZLİ İLİ TAVAS İLÇESİ KARAHİSAR BELDESİ 2007 YILINDA İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN KADRO İLANI

3.5.2002 Tarih ve 24744 nolu resmi gazetede yayınlanan KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK ve Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sınav Yönetmeliğine göre Denizli İli Tavas ilçesi Karahisar Belediyesi'nin de görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadrolara atama yapılacaktır. Atanacakların; - Türk Vatandaşı olmak

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak

Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak (Resmi Sağlık Kurul Raporu istenilecektir.)

Erkek adaylar için askerliği yapmış ya da muaf olmak yada tecilli olmak.

Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak

Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak, 35 yaşından büyük olmamak.(35 yaşından gün almamış olmak)Sınav Karahisar Belediye Başkanlığı Binasında 29.06.2007 Cuma günü saat: 14:00 da sözlü olarak yapılacaktır. İdareye başvuranların KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağırır.

Sınav Konuları;

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
d) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuatı ile ilgili olacaktır.

Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu kurum sınavı basan puanının %50 si ile KPSS Puanın % 50 si alınmak suretiyle belirlenir

*Sınav sonuçlan başarı sırasına göre adayların adreslerine yazılı olarak bildirilir.

* Atama sonuçların ilanından itibaren 10 gün içerisinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir. | Asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adayların ataması değerlendirilecektir.

Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılır.

Başvurular: Karahisar Belediye Başkanlığı Mali İşleri Müdürlüğü, Çarşı Meydanı No: 1 Karahisar/TAVAS /DENİZLİ adresine şahsen başvurarak yapacaklardır.. Ayrıntılı bilgi için Tel: 0 258 627 50 01 Başvurular 29.05.2007 - 11.06.2007 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir.

8- BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:
a. KPSS sonuç belgesi b)Nüfus cüzdanı

c. Muhtarlıktan onaylı ikametgah ilmühaberi ç. Son iki ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,

d. Diploma veya çıkış belgesi e. Erkek adaylar için askerlik terhis veya tecil belgesi
f. Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi (Son 1 (Bir) ay içinde alınmış.)

Alınacak Kadro Unvanı Sınıfı Kadro Derecesi Kaç kişi alınacağı Niteliği
İNŞAAT TEKNİKERİ TH 10 1 Meslek Yüksek okulu İnşaat bölümünden mezun olmak, KPSSP93 puan türünden en az 70 (Yetmiş) puan almış olmak, , B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Cinsiyeti erkek olmak, adaylar için Muvazzaf Askerlik Hizmetini yapmış veya veya tecilli olmak Tercihen İngilizce biliyor olmak, Mahalli İdarelerde kullanılan inşaatla ilgili Autocad ve Netcat programlarını biliyor olmak.
VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLERİ MEMURLUĞU GİH 11 1 Ticaret lisesi Muhasebe bölümü mezunu, KPSSP94 puan türünden en az 65 (Altmış beş) almış olmak, B [ Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Cinsiyeti erkek olmak, adaylar için Muvazzaf Askerlik Hizmetini yapmış veya tecilli olmak.
BİLGİSAYAR İŞLETMENİ GİH 11 1 Lise veya dengi okul mezunu olmak Cinsiyeti Bayan olmak, sınav tarihi itibarı ile 28 yaşından gün almamış olmak, KPSSP94 puan türünden en az 60 Altmış) puan almak, Milli Eğitim onaylı Bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak.
MEMUR GİH 11 2 -ise ve dengi okul mezunu olmak. KPSSP94 Puan türünden en az 55 (Ellibeş) puan almak Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya tecilli olmak.