Denizli İli Solmaz Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 23 Mayıs 2007 11:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Denizli İli Solmaz Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=128918

SOLMAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
2007 YILINDA İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN KADRO İLANI

3.5.2002 Tarih ve 24744 nolu resmi gazetede yayınlanan KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK ve Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sınav Yönetmeliğine göre Denizli İli Tavas ilçesi Solmaz Belediyesi'nin de görev yapmak üzere aşağıda unvanı sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadrolara atama yapılacaktır.
Atanacakların; Türk Vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak, Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak, 29 yaşından büyük olmamak(30 yaşından gün almamış olmak) gerekmektedir.

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:
2006 KPSS sonuç belgesi, Nüfus Cüzdanı Muhtarlıktan onaylı ikametgâh ilmühaberi, Son iki ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Diploma veya çıkış belgesi Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi (Son 1 (Bir) ay içinde alınmış.), Sağlık Kurulu Raporu

BAŞVURU YERİ, TARİH VE SAATİ
Adaylar, 28.05.2007 - 29.05.2007 tarihlerinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında istenilen belgelerle birlikte Başvurular: Solmaz Belediye Başkanlığı: Solmaz /TAVAS Denizli adresine şahsen başvurarak yapacaklardır. Ayrıntılı bilgi için Tel: 0 258 625 72 56
Sınav Konuları:
a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi
c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
d) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuatı ile ilgili olacaktır.

Sınav: Solmaz Belediye Başkanlığı Binasında 03.06.2007 tarihinde saat: 09.00 da yazılı sınav yapılacaktır. İdare başvuranların KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağırır. Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu kurum sınavı başarı puanının %50 si ile KPSS Puanın % 50 si alınmak suretiyle belirlenir. Sınav sonuçlan başarı sırasına göre adayların adreslerine yazılı olarak bildirilir. Atama işlemi sonuçların ilanından itibaren 10 gün içerisinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir. Asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adayların ataması değerlendirilecektir.

Alınacak Kadro Unvanı Sınıfı Kadro Derecesi Kaç kişi alınacağı Niteliği
MUHASEBECİ GİH 8 1 İşletme Fakültesi mezunu, KPSSP3 puan türünden en az 65 (Atmışbeş) almış olmak, M.E. B. onaylı bilgisayar bilgisayarlı muhasebe ve daktilo sertifikasına sahip olmak, Belediyelerin mali hizmetler biriminde en az 2 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek, B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Cinsiyeti erkek olmak, Erkek adaylar için Muvazzaf Askerlik Hizmetini yapmış veya muaf yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Belediyelerde kullanılan muhasebe programlarından en az birinden sertifika sahibi olmak.


Mehmet EYİÇOBANLI
Belediye Başkanı