Konya İli Beyşehir İlçesi Yenidoğan Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 23 Mayıs 2007 11:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya İli Beyşehir İlçesi Yenidoğan Belediyesi memur alım ilanı

http://www.konya-yenidogan.bel.tr/

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=127969

KONYA İLİ BEYŞEHİR İLÇESİ YENİDOĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

MEMUR ALIMI İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 47. maddesi, ?Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik? esaslarına göre İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenip 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren ?Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği? ve 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren ? Belediye Zabıta Yönetmeliği ? hükümleri çerçevesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak aşağıda sınıf, derecesi, öğrenim durumu ve miktarları yazılı unvanlardan açıktan atama yoluyla Memur alınacaktır.

A . BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR :

1 . 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak,

2 . 2 ? 3 Temmuz 2005 veya 1 ? 2 Temmuz 2006 Kamu Personel Seçme Sınavlarına Girmiş olması en az 70 ve üzeri puan almış olmak,

3 . Sınav günü itibarı ile alınacak Zabıta Memuru kadrosu için 25 yaşını, diğer kadrolar için ise 30 yaşını doldurmamış olmak ,

4. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak

5 . Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini fiilen tamamlamış olmak,

6 . Zabıta Memur kadroları için 11.04.2007 tarihinde yayınlanmış bulunan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/1 A-B maddesi şartlarını taşıyor olmak,

7 . Tüm kadrolar için atanılacak memuriyete engel sağlık sorunu olmadığını gösterir tam teşekküllü hastaneden alınacak Sağlık Kurul Raporu.

Alınacak Kadro Ünvanı Sınıfı Kadro Derecesi Kaç kişi alınacağı Niteliği
Tahsildar GİH 10 1 En az 2 Yıllık Yüksek okul di p lomasını almış olmak.Bilgisayar kullanım sertifikası alması ve p uanının 75 den yukarı almış olması.
Zabıta Memuru GİH 10 1 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazete yayımlanan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13 . Maddesinin a,b,c maddelerini taşımak.
Memur GİH 10 1 Üniversite, Fak. Ve Yük.Okulların Bilgisayar bölümünden mezun olmak.Web sayfası tasarım ve hazırlamada uzman olmak
Teknisyen TH 11 1 En az 2 yıllık Yüksek okul mezunu olmak İnşaat veya harita ve kadastro Bölümlerinden mezun olmak.

B . BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER :

Yenidoğan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1 . 2005 veya 2006 KPSS sonuç belgesi aslı veya tasdikli sureti,

2 . T.C. Kimlik numarası mevcut Nüfus Cüzdanı aslı veya tasdikli sureti,

3 . Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet renkli vesikalık fotoğraf,

4 . Diploma veya çıkış belgesi aslı veya tasdikli sureti,

5 . Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi aslı veya tasdikli sureti,

6 . Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi (Son 1 (Bir) ay içinde alınmış.),

7 . Zabıta Memurluğu kadrosu için başvuracaklar Herhangi bir hastaneden veya sağlık ocağından

Yönetmelik gereği belirlen boy ve kilolarına ilişkin belge alması.

C . BAŞVURU YERİ, TARİH VE SAATİ :

1 . Adaylar 21 MAYIS-31 MAYIS 2007 tarihlerinde, 09.00-17.00 saatleri arasında istenilen belgelerle birlikte, Yenidoğan Belediye Başkanlığı / KONYA adresine şahsen başvuracaklardır. Posta yoluyla yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

2 . Son başvuru tarihi 31 MAYIS 2007 saat 17.00?dır.

3 . Anlaşılmayan konular için 0.332. 523 43 74 / 75 numaralı telefonlardan bilgi alınabilir.

D . SINAV YERİ , ZAMANI ve KONULARI :

Sınav sözlü olarak yapılacaktır. sınav ise belediye hizmet binası içindeki encümen toplantı salonunda yapılacaktır.

20 HAZİRAN 2007 Çarşamba günü, saat 10.00 da yapılacaktır.

Sınav Konuları; T.C. Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, 657 S.D.M.K. ve Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuattan oluşacaktır.

E. BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİN İLANI

1 .İdaremiz, başvuru yapan adayları KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava yazılı olarak çağıracaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

2. Sınav sonuçları, başarı sırasına göre belediyenin http://www.konya-yenidogan.bel.tr/ internet sayfasında ilan edilir ve kazananlara yazılı olarak bildirilir.

3. Atamalar sonuçların ilanından itibaren 15 gün içerisinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir, asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adayların ataması değerlendirilecektir.

4. Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılır.

İlanen Duyurulur.

Mehmet SAĞ

Belediye Başkanı