• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Orman Genel Müd. Engelli İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 2016-11-18T09:12
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

Orman Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alım İlanı

09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre; Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere aşağıda unvanları belirtilen pozisyonlara 24 adet Engelli Belirsiz Süreli (daimi işçi) personel alımı yapılacaktır.

ALINACAK ENGELLİ İŞÇİ POZİSYONLARI

Vasıflı İşçi 11 adet,

Kalifiye İşçi 6 adet,

Bakım Onarım İşçisi 3 adet,

Torna Ustası 1 adet,

Kartoteksçi 1 adet,

Vasıfsız İşçi 1 adet,

Şoför 1 adet,

Toplamda 24 adet,

Adaylarda aranacak şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında 10 gün süreyle ilanda kalacaktır. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını ilgili İŞKUR Müdürlükleri aracılığıyla veya www.iskur.aov.tr adresinden yapabileceklerdir.

Sözlü sınava, iş ilanında belirtilen kadro sayısının üç katı aday çağrılacaktır. Üç Katı aday; ortaöğretim ve üstü diploma talep edilen açık engelli kadroları için 2016 EKPSS puan sıralamasına göre İŞKUR tarafından, en az ilköğretim diploması talep edilen kadrolar için ise noter huzurunda çekilen kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve tarihi İŞKUR ilanında belirtilecek ve ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinde de duyurulacaktır.

GENEL ŞARTLAR

a) Tecrübe şartı gereken kadrolara başvuru yapan adaylar, bu durumu belgeleyemedikleri takdirde evrakları teslim alınmayacak ve sözlü sınava kabul edilmeyecektir.

b) Noter huzurunda kura çekimleri Orman Bölge Müdürlüklerince yapılacak olup kura sonuçları ile açık engelli kadroları için 2016 EKPSS puanına göre İŞKUR tarafından belirlenen adayların listesi ilgili Orman Bölge Müdürlükleri internet sitesinden ilan edilecektir.

Adaylar,

1- Öğrenim belgesi,

2- T.C. Kimlik numarasının yazılı olduğu Adli Sicil Arşiv Kaydı (Adli sicil kaydı bulunması halinde mahkeme kararları ile birlikte getireceklerdir.),

3- Aslı ibraz edilmek üzere nüfus kayıt örneği veya nüfus cüzdanı fotokopisi,

4- Açık Engelli Kadroları için 2016 EKPSS sonuç belgesi(Bu belgeyi kura ile belirlenen adaylar getirmeyecektir.),

5- Müracaat edilen iş için istenilen belgeler veya sertifikalar,

6- Askerlik durum belgesi, (Erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir belge.)

7 -İş talep dilekçesi,

örneklerini adreslerine gönderilecek tebligatta belirtilen Bölge Müdürlüğüne istenilen tarihe kadar teslim edeceklerdir.

c) Yukarıda istenilen belgeleri getirmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Sözlü sınav yeri, tarihleri ve saati ilgili Bölge Müdürlüğü internet sitesinden duyurulacak ve ayrıca adayların adreslerine tebligatla bildirilecek veya evrak tesliminde tebliğ edilecektir. Sözlü sınav, alınacak personelin istihdam edileceği ilin bağlı olduğu Bölge Müdürlüklerince yapılacak olup sözlü sınavda başarılı olan adayların asil ve yedek listesi ilgili Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanacaktır.

d) İşe alınacak işçilerin deneme süresi 60 gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir.

e) Sözlü sınavda başarılı olup, işe başlatılacak adayların atandığı işyerinden il dışındaki başka bir işyerine tayinleri görev yaptıkları ilde engelli açığı olması halinde yapılmayacaktır.

f) Sözlü sınavda başarılı olanların ataması alındıkları il içerisindeki İşletme veya Fidanlık Müdürlüklerine yapılacaktır.

İlan olunur.

Memurlar.Net
3 hafta önce Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak 4 gün önce Milli Savunma Bakanlığı 1829 İşçi Alacak 6 gün önce Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 45 sözleşmeli personel alacak 3 hafta önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 41 sözleşmeli personel alacak 3 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığı 16 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Erciyes Üniversitesi 143 sözleşmeli personel alacak 6 gün önce TÜBİTAK 236 personel alacak 1 hafta önce Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 65 sözleşmeli personel alacak 3 hafta önce Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 76 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 11 sözleşmeli personel alacak