Konya İli Çumra İlçesi Apa Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 23 Mayıs 2007 11:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya İli Çumra İlçesi Apa Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=127943

KONYA İLİ ÇUMRA İLÇESİ APA BELEDİYESİ MEMUR ALIM İLANI

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı resmi gazete de yayınlanan Mahalli İdarelere ilk defa Atanacaklara dair sınav yönetmeliğine göre Apa Belediyesin de görev yapmak üzere aşağıda unvanı , derecesi , sınıfı ,adedi ,ve niteliği belirtilen kadroya memur alımı yapılacaktır.
A) Teknik Hizmetler Sınıfı Harita Kadastro Teknikeri unvanlı 10 uncu dereceden 1 adet memur alınacaktır.

B) BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR :
1- Türk Vatandaşı olmak
2- 657 sayılı Devlet Memurları kanununun 48.maddesinde (a) bendin de belirtilen şartlara sahip olmak
3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak
4- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak
5- Adayların askerliğini tamamlamış olması
6- 30 yaşını doldurmamış olmak
7-Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere , ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet,ihtilas,irtikap,rüşvet,hırsızlık,dolandırıcılık,sahtecilik,inancı kötüye kullanmak,dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık,resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma,devlet suçlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak
8- Söz konusu kadroya alınacak memur adaylarının 2004-2006 yılı KPSS P93 sınavından en az 70 puanı alma şartı aranacaktır.
9- Söz konusu Tekniker kadrosu için başvuracak adayların herhangi bir Kurum ve Kuruluşlardan Belediyecilik konusun da en az 3 yıl süreyle çalışmış olması ve bunu belgelendirmiş olması tercih sebebidir.
10- Herhangi bir Meslek Yüksek Okulunun Harita Kadastro Bölümünden mezun olmak,Tercihen Cinsiyeti erkek olmak, Necat programını iyi derecede bilmek , Konya ili sınırları içersinde ikamet ediyor olmak

BAŞVURU SÜRESİ
1- Başvuran adaylar Apa Belediye Başkanlığına şahsen müracaat yapacaklardır .Posta ile yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
2- Başvuru süresi 21.05.2007 tarihinden başlayacak olup 01.06.2007 Cuma günü saat 17:30 mesai bitimine kadar Belediye Başkanlığına müracaat edeceklerdir.
3- Başvuru tarihi gazete ilan tarihinden itibaren başlayacaktır.
4- Belediyemize baş vuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaylardan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının 3 katı kadar aday sınava çağrılacaktır.

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER
1- TC Kimlik Numarası ( kimlik fotokopisi )
2- KPSS sonuç belgesi
3- 6 ay içersin de çekilmiş olan 4 adet fotoğraf
4- Diploma veya çıkış belgesi aslı veya tasdikli sureti
5- Adayların askerlik terhis belgesi veya tasdikli sureti
6- Cumhuriyet Savcılığı adli sicil belgesi
7- Sağlık raporu
8- İkametgah belgesi

SINAV YERİ ŞEKLİ, ZAMANI DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ VE İLANI
1- Sınav 18.06.2007 Pazartesi günü saat 10:00 da Apa Belediye Başkanlığı Meclis salonunda yapılacak olup Sözlü sınava tabi tutulacaklardır.
2- Sözlü Sınav duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmazlar. Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, Kurum sınavı başarı puanının %50 si ile KPSS puanının %50 si alınmak suretiyle belirlenir.
3- Sınav sonuçları başarı sırasına göre kazananlara yazılı olarak bildirilir.
Atamalar, sonuçların ilanından itibaren 15 gün içersin de adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir, asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adayların ataması değerlendirilecektir.

SINAV KONUSU
T.C Anayasası.Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,657. Sayılı Devlet Memurları Kanunu,Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuat.