Kastamonu İli Ağlı Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 23 Mayıs 2007 11:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kastamonu İli Ağlı Belediyesi memur alım ilanı

http://www.agli.bel.tr/

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/belediye_secim.php?belediyeid=128190&yil=1984

KASTAMONU AĞLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Ağlı Belediye Başkanlığı kadrolarında istihdam edilmek üzere11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan " Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği " gereğince ilk defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar için yapılacak sınavlar hakkında yönetmelik hükümleri doğrultusunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa Tabi olarak çalışacak aşağıda sınıf, derecesi, öğrenim durumu, cinsiyeti ve miktarları yazılı unvanlardan açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Niteliği
G.İ.H Y.H.S. Tahsildar Hizmetli 10 13 1 1 Erkek Kadın En Az iki Yıllık Yüksekokul Mezunu Olmak. En Az Lise Mezunu Olmak

BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR.

1. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.
2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
3. Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak, (Atamada Devlet Hastanesi Raporu İstenecektir.)
4. Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ve yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak (Atama da Sabıka Kaydı İstenecektir)
5. Başvuruda bulunacaklar; öncelikle 2004 veya 2006 yılında yapılan (KPSS) Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve en az 70 puan ve üzerinde puan almış olmak.
6. Sınavın yapıldığı tarih itibarı ile Tahsildar kadrosu sınavına katılacak adaylar için askerlik hizmetini yapmış bulunmak ve 30 yaşından büyük olmamak (31 yaşından gün almamış olmak. Hizmetli kadrosu sınavına katılacak bayan elemanların da 30 yaşından büyük olmamak (31 yaşından gün almamış olmak)
7. Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 1 adet Tahsildar boş kadro sayısının 3 katı oranında, 1 adet hizmetli boş kadro sayısının 3 katı oranın da toplam 6 kişi sınava çağrılacak olup; sınava çağrılacak Tahsildar ve Hizmetli adayların listesi Başkanlığımız internet sitesinden yayınlanacaktır. Sınava çağrılan adaylara Belediyemizce düzenlenen bir sınava giriş belgesi gönderilecektir ve yazılı sınava tabi tutulacaktır.
8. Tahsildar kadrosu için an az 2 yıllık Yüksekokul, Hizmetli kadrosu için en az Lise mezunu olmak.
9. Tahsildar kadrosu için MEB den onaylı Bilgisayar Sertifikası sahibi olmak.

SINAVLA İLGİLİ BİLGİLER.

BAŞVURU SÜRESİ

1. Başvurular bizzat, Posta yolu ve internet yolu (www.agli.bel.tr) ile yapılabilecektir. Başvuru süresi 01.06.2007 tarihinde başlayacak olup, 15.06.2007 günü mesai bitimine kadar Ağlı Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğüne yapılacaktır. Başvuru sırasında sadece T.C Kimlik numarası KPSS sonuç belgesi ile aday tarafından noksansız doldurulacak Başvuru Formu ile müracaat edilecektir.

Sınav Başvuru belgelerinin; sınav tarihinden en az 15 gün önce Belediyemize ulaşması şarttır.

Posta yolu ile yapılacak başvurularda yukarıda belirtilen T.C Kimlik Numarası ve KPSS Sonuç Belgesi ile Başvuru formunun iadeli taahhütlü Ağlı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne gönderilmesi, gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikmeler nedeniyle; zamanında ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. İnternet yoluyla yapılacak başvurularda da, sitemizde yayınlanan Sınav Müracaat Formunun doldurularak KPSS Sonuç Belgesi ve T.C Kimlik Numarasının Kurumumuzun 0(366) 737 10 12 nolu Faksına yollanması gerekmektedir.

2. Başvuru Yeri: Kastamonu ili Ağlı Belediye Başkanlığı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü

3. Sınav Yeri: Kastamonu İli Ağlı Belediye Başkanlığı Belediye Meclisi Toplantı Salonu

4. Sınav Tarihi: 06.07.2007 Günü saat 10.00

SINAV KONULARI
a) Türkiye Cumhuriyet Anayasası
b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi
c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
d) Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat

DEĞERLENDİRME

Yazılı sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılır.
Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu Başarı Notu; Yazılı sınav sonucunun % 50 si ile KPSS puanının % 50 si alınmak suretiyle belirlenecektir. Sınav sonuçları başarı sırasına göre kurumumuzun internet sayfasından ilan edilecek ve kazananlara yazılı olarak bildirilecektir. Alınacak Personel sayısı kadar Asil ve Yedek üye belirlenecektir. Ataması yapılan (Asil adaylardan ) göreve başlamaması durumunda yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır. İLAN OLUNUR.

Yusuf GÜLSOY
Belediye Başkanı