Manisa Şehzadeler SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 16 Kasım 2016 14:26, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Manisa Şehzadeler SYDV Personel Alım İlanı
Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi İşe Alım Talebi Son Başvuru : 23.11.2016
İl MANİSA İlçe ŞEHZADELER Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - ? Bilgisayar kullanabiliyor olmak. Bilgisayar (Öğrenim gördüğü Üniversitede Bilgisayar dersi gördüğünü ve başarılı bir şekilde bitirdiğini belgeleyen Transkript veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak)
- 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmet Bölümleri, Maliye ve Muhasebe Bölümlerinden mezun olmak
- İngilizce
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 1) 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmet Bölümleri, Maliye ve Muhasebe Bölümlerinden mezun olmak 2) ÖSYM tarafından 22 MAYIS 2016 tarihinde yapılan ?Kamu Personel Seçme Sınavında? / KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. 3) İlan tarihi dikkate alınarak en az 6 ay süreyle Şehzadeler İlçesinde ikamet ediyor olmak, (Bu durum, İlçe Nüfus Müdürlüğünden alınacak belge ile belgelendirecektir.) 4)Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak, 5) Sosyal İletişim Becerisine sahip olmak, 6) Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak 7) Bilgisayar kullanabiliyor olmak. Bilgisayar (Öğrenim gördüğü Üniversitede Bilgisayar dersi gördüğünü ve başarılı bir şekilde bitirdiğini belgeleyen Transkript, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak), Yabancı Dil (İngilizce) seviye belirleme ile Sosyal İletişim Becerisine sahip olması mülakat sınavında ölçülecektir. 8) İş tanımlarında belirtilen görevlerini aksatacak herhangi bir engeli bulunmamak, 9) Sabıkasının olmadığına dair sabıka kaydı 10) Mülakat Komisyonu, mülakata çağrılan adaylardan işin gereklerine haiz nitelikleri taşıdığına kanaat getirdiği adayları seçmekte/ işin gereklerine haiz nitelikleri taşımadığına kanaat getirdiği adayları seçmemekte serbesttir. 11) Mülakat sonucunda işe girmeye hak kazanan personelin Güvenlik Soruşturması yapılacaktır. Olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde Mütevelli Heyeti tarafından işe alımı iptal edilecektir.