Adana İl Özel İdaresi memur alım ilanı

İlan Giriş : 23 Mayıs 2007 10:37, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adana İl Özel İdaresi memur alım ilanı

www.adanaozelidare.gov.tr

ADANA İL ÖZEL İDARESİNE 2007 YILINDA KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (KPSS) SONUCUNA GÖRE, İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN KADRO İLANI BAŞVURU VE ŞARTLARI

Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sınav Yönetmeliğine göre Adana İl Özel İdaresinde görev yapmak üzere aşağıda ünvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadrolara atama yapılacaktır.

Alınacak Kadro Ünvanı Sınıfı Kadro Derecesi Kaç kişi alınacağı Niteliği
Bilgisayar İşletmeni GİH 6 3 Üniversite,Fakülte ve Yüksekokulların, 4 yıllık eğitim veren İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi,Hukuk, İstatistik Mezunu olmak (Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar sertifikasına veya Üniversitelerin bilgisayarla ilgili eğitim sertifikasına sahip olmak ya da üniversite eğitimi sırasında bilgisayar dersini aldığını ve 70 puanla geçtiğini transkriptinde belgelemek.)
7 1
8 1
Programcı GİH 9 4 Üniversite, Fak. Ve Yük.Ok. ların 4 yıllık Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun olmak. Üniversite,Fakülte ve Yüksekokulların, 4 yıllık eğitim veren İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, İstatistik Mezunu olmak (Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar sertifikasına veya Üniversitelerin bilgisayarla ilgili eğitim sertifikasına sahip olmak ya da üniversite eğitimi sırasında bilgisayar dersini aldığını ve 70 puanla geçtiğini transkriptinde belgelemek.
Memur GİH 8 1 Üniversite,Fakülte ve Yüksekokulların, 4 yıllık eğitim veren bölümünden mezun olmak.
9 5
Muhasebeci GİH 9 3 Üniversite,Fakülte ve Yüksekokulların, 4 yıllık eğitim veren İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, İstatistik ve Muhasebe Böl. Mezunu olmak

Atanacakların;

1- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak

a- Türk Vatandaşı olmak

b- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

c- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak

(Resmi Sağlık Kurul Raporu istenilecektir.)

d- Erkek adaylar için askerliği yapmış ya da muaf olmak

e- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak

2- Başvuran adaylardan Minumum 70 KPSSP3 puanı aranacaktır.

3- Sınav tarihi itibariyle 31 yaşından büyük olmamak(32 yaşından gün almamış olmak) gerekmektedir.

Sınav, Adana İl Özel İdare Binasında 21.06.2007 Tarihinde saat 9:00?da sözlü şekilde yapılacak olup, idare başvuranların KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağırır. Sınav:

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuatı ile ilgili olacaktır.

Başvurular Adana İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına sınava başvuru evrakları ile birlikte bizzat iştirakçi tarafından veya iadeli taahhütlü yapılacaktır. Başvuru tarihi gazete ilan tarihinde başlayıp 05.06.2007 Günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir. Posta ile yapılacak müracaatta gecikme kabul edilmeyecektir.

Başvuru için istenen evrak:

- Başvuru yerlerinde verilecek Ek-1 Başvuru Formu ( form www.adanaozelidare.gov.tr den edinilebilir.)

- Nüfus cüzdan fotokopisi (T.C. Kimlik numarası)

- KPSS-2004 veya KPSS-2006 sınav sonuç belgesi

-Öğrenim belgesi

-Son üç ay içinde çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf

DEĞERLENDİRME

1-sınav sözlü yapılacaktır.

2-memuriyete girişi esas teşkil edecek sınav sonucu, kurum sınavı başarı puanının %50? si ile KPSS Puanının %50?si alınmak suretiyle belirlenir.

3-Değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılarak, değerlendirme sonucunda 60 puanın altına düşmemek kaydıyla en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılacaktır.

4-güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması, olumsuz sonuç alınması halinde ise yedek adaylardan başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

5-atama yapılanlardan tebligattan sonra 15 gün içinde göreve başlamayanların yerine yedek adaylardan başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

6- Sınavı kazanan adaylar Adana il özel idaresi merkez veya ilçelerde görevlendirilebileceklerdir.

İLANEN DUYURULUR.