İstanbul İli Boğazköy Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 21 Mayıs 2007 16:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul İli Boğazköy Belediyesi memur alım ilanı

http://www.bogazkoy.bel.tr/

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=128795

Boğazköy Belediye Başkanlığı?na

İlk Defa Atanacak Memur Alımı Sınav Duyurusu

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliğine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 (A) fıkrasındaki genel şartlarla birlikte aşağıdaki şartları taşımak koşulu ile belirtilen boş memur kadrolarına açıktan atama yoluyla alım yapılacaktır.

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Müracaat edecek adayda aranacak Nitelikler
GİH Memur 11 1 Erkek Lise veya dengi okul mezunu olmak, en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
GİH Belediye Trafik Memuru 11 1 Erkek Lise veya dengi okul mezunu olmak, en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  TOPLAM :   2    

- Sınavın yapıldığı tarihte 36 yaşını doldurmamış olmak,

- Askerlik hizmetini yapmış olmak,

- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,

- Siyasi ve Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,

- Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak,

- Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak,

- Sabıkalı olmamak

- KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004-2006 sınavlarına girmiş, KPSSP94 türünden en az 70 puan ve üzeri almış olmak,

- Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak memur boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava girişte, sınav giriş belgesi ibraz edileceğinden sınava katılabilme şartlarını taşıyan adaylar 5 gün evvel Yazı İşleri Müdürlüğünden sınav giriş belgelerini almaları gerekmektedir.

- Sınav, Boğazköy Belediyesi Başkan Yardımcısı odasında 09/06/2007 saat 10.00? da sınav yapılacak olup, memur adayları sözlü mülakata tabi tutulacaktır.

- Başvurular bizzat veya posta yolu ile yapılabilecektir. Adaylar, son başvuru tarihi olan 23/05/2007 günü mesai bitimine kadar Boğazköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaat edilecektir. Postada meydana gelebilecek gecikmeler nedeniyle zamanında ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

- Başvuru sırasında sadece T.C Kimlik numarası KPSS sonuç belgesi veya idarece onaylı sureti ile Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti ile müracaat edilecektir.

- Sınavın konusu; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuattan oluşur.

- Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda 70 puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

- Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, sözlü sınavı başarı puanının %50?si ile KPSS puanının %50?si alınmak suretiyle belirlenecektir.

- Sınav sonucu, başarı sırasına göre belediyemizin internet sayfasından ilan edilecek ve kazananlara yazılı olarak bildirilecek.

- Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

- Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya belirlenen şartları sağlamadıkları tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve bunların atamaları yapılmaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerin atamaları yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.

Hatip ARAS

Belediye Başkanı