Balıkesir İli Gönen Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 21 Mayıs 2007 15:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Balıkesir İli Gönen Belediyesi memur alım ilanı

http://www.balikesirgonen.bel.tr/

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/belediye_secim.php?belediyeid=129271&yil=1989

T.C.BALIKESİR İLİ GÖNEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU VE İTFAİYE ERİ ALIMI İLANI

Belediyemizin Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere "11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mahalli idarelere ilk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği" ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48/A maddesi, Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13. maddesi ve itfaiye Yönetmeliğinin 15.maddesinde belirtilen atanma şartlarına göre aşağıdaki belirtilen Zabıta Memuru ve itfaiye Eri kadrolarına sözlü sınavla açıktan memur alımı yapılacaktır.

Unvanı Sınıfı Derecesi Adedi Cinsiyeti Eğitim Durumu KPSS TABAN PUANI
Zabıta Memuru GİH 8 3 E 4 Yıllık Üniversite mezunu olmak ( Özel Güvenlik ve Koruma bölümü mezunları ve özel güvenlik sertifikası olanlar öncelikle tercih edilecektir.) 70
Zabıta Memuru GİH 8 4 E Meslek Yüksek Okul mezunu olmak.(Özel Güvenlik ve Koruma bölümü mezunu ve özel güvenlik sertifikası olanlar öncelikle tercih edilecektir.) 70
itfaiye Eri GİH 8 3 E 4 Yıllık Üniversite mezunu olmak, [itfaiye Eğitimi bölüm mezunları ve itfaiye eğitimi sertifikası olanlar öncelikle tercih edilecektir.) 70
itfaiye Eri GİH 8 6 E Meslek Yüksek Okulu mezunu olmak.(Yüksekokulların itfaiye Eğitimi bölüm mezunları ve itfaiye sertifikası olanlar öncelikle tercih edilecektir.) 70
itfaiye Eri GİH 13 6 E Lise ve Dengi Okul mezunu olmak itfaiye Eğitimi sertifikası olanlar öncelikle tercih edilecektir.) 70

I- GENEL VE ÖZEL $ARTLAR

1-657 Sayılı devlet memurları kanununun 48.nci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartları taşımak.

2-ÖSYM tarafından 2004 ve 2006 yıllarında yapılan kamu personeli seçme sınavlarından birine katılmış olmak ve en az 70 puan ve üzeri almış olmak.

3-Sınav tarihi itibarı ile 25 yaşını doldurmamış olmak, 4-Adaylarda askerlik hizmetini yapmış olmak,

5-Adaylarda boy uzunluğu en az 1.67 metre olmak,boyun 1 m den fazla kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak. Boy ve Kilo tespitleri kurumumuz hekimi tarafından yapılacaktır.

6-itfaiye erlerinde sağlık açısından kapalı mekan dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak.

7-Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak.

8-Kamu haklarından mahrum bulunmamak. (Ağır hapis veya altı aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak)

9-itfaiye Erliğine müracaat edecek adayların C Sınıfı Sürücü belgesine sahip olması.

10-Sınava başvuran adaylar KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacaktır.Atama yapılacak boş kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

II-SINAV BAŞVURUSU VE İSTENEN BELGELER

İş Talep Formu

Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuç Belgesi

Başvurular bizzat yapılacaktır.Başvuru yapacak adaylar ,Gönen Belediye Başkanlığı Akçaali Mah.Atatürk Cad.No:5 Gönen/Balıkesir ( Yaz; işleri Müdürlüğü) adresinden temin edecekleri iş talep formunu doldurarak KPSS sonuç belgesini ekleyerek 25/05/2007 günü mesai bitimine kadar müracaat edeceklerdir.

III-SINAV İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER

Sınav Yeri -.Gönen Belediye Başkanlığı Encümen salonu

Sınav Tarihi ve Saati : 20/06/2007 ? 14:00

SINAV KONULARI (SÖZLÜ SINAV)

1-Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

2-Atatürk ilkeleri ve inkılap Tarihi

3-657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

4-Mahalli idarelere ile ilgili Temel Mevzuat

DEĞERLENDİRME

1 -Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda verilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

2-Kurum Sınav başarı puanı sözlü sınav sonucu esas alınır.

3-Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu ,kurum sınavı başarı puanının %50'si ile KPSS puanının %50'si alınmak suretiyle belirlenir.

4-Sınav sonuçları,başarı sırasına göre belediyemizin ilan panosunda ilan edilecek ve

kazananlara yazılı olarak bildirilecektir. Atamalar.sonuçların ilanından itibaren 15 gün içersinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir.Asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.



http://www.balikesirgonen.bel.tr/

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/belediye_secim.php?belediyeid=129271&yil=1989

T.C.BALIKESİR ILI GÖNEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIM İLANI

Belediyemizin çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere "11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mahalli idarelere ilk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği" ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 / A maddesine göre aşağıda belirtilen kadrolara sözlü sınavla açıktan memur alımı yapılacaktır.

Unvanı Sınıfı Derecesi Adedi Cinsiyeti Eğitim Durumu KPSS TABAN PUANI TURU
Avukat AH 5 1 E/K Hukuk Fakültesi mezunu, avukatlık stajını tamamlamış ve avukatlık ruhsatını almış olmak. 60 KPSS P1
Mühendis TH 7 2 E/K Fakültelerin İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmak. 60 KPSS P1
Mühendis TH 7 t 1 E/K Fakültelerin Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünden mezun olmak.(Autocad,Net Cad,MS OfisJbiLiyor olmak 60 KPSS P1
Mühendis TH 7 1 E/K Fakültelerin Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun olmak (Çevre Gürültüsüne ilişkin şikayetlerin değerlendirilmesi,ölçüm ,denetimi ve izlenmesine ilişkin A Tipi sertifikasına sahip olmak) 60 KPSS P1
Mühendis TH 7 1 E/K Fakültelerin Makine Mühendisliği bölümünden . mezun olmak 60 KPSS P1
Teknikeri TH 9 .1 E/K 2 Yıllık Meslek Yüksek pkullarının inşaat bölümü Mezunu olmak 60 KPSS P1
Peyzaj Mimarı TH 7 1 K Fakültelerin Peyzaj Mimarlığı Bölümünden mezun olmak. 60 KPSS P1
Şehir Plancısı TH 7 1 E/K Fakültelerin şehir planlama veya şehir ve bölge planlama bölümünden, şehir plancısı veya şehirve bölge plancısı veya kent plancısı olarak mezun olmak. 60 KPSSP1 /
Bilgisayar işletmeni GIH 8 1 E/K Fakültelerin veya Meslek Yüksek okullarının Bilgisayar Teknolojisi ve programcılığı bölümü mezunu olmak 60 KPSS P1
Memur GİH 8 4 E/K Fakültelerin iktisat,Maliye,işletme, Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olmak [Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı veya Üniversitelerin Bilgisayar ile ilgili eğitim sertifikasına sahip olmak) 60 KPSS P1

I- GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

1-657 Sayılı devlet memurları kanununun 48.nci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartları taşımak.

2-ÖSYM tarafından 2004 ve 2006 yıllarında yapılan kamu personeli seçme sınavlarından birine katılmış ve en az 60 puan ve üzeri almış olmak. 3-Sınav tarihi itibarı ile 35 yaşından gün almamış olmak, 4-Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak,

' 5-Teknik Hizmetler Personelinin sağlık durumu arazide çalışmaya elverişli olmak.

6-Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak,görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak. 7-Kamu haklarından mahrum bulunmamak .(Ağıt" hapis veya altı aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak)

8-Çevre Mühendisliği,Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği ve Peyjaz Mimarlığına müracaat edecek adayların, Mahalli idarelerde en az 1 yıl çalışmış olması ve yeterli iş tecrübesine sahip olmak.

9-Sınava başvuran adaylar KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak enyüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılaçaktır.Afama yapılacak boş kadro sayısı kadar asilve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

İl?SİNAV BAŞVURUSU VE İSTENEN BELGELER

iş Talep Formu

Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuç Belgesi

Başvurular bizzat yapılacaktır.Başvuru yapacak adaylar ,Gönen Belediye Başkanlığı Akçaali Mah.Atatürk Gad.No:5 Gönen/Balıkesir (Yazı isleri Müdürlüğü] adresinden temin edecekleri iş talep formunu doldurup KPSS sonuç belgesini ekleyerek 25/05/2007 günü mesai bitimine kadar müracaat edeceklerdir.

III-SINAV İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER

Sınav Yeri :Gönen Belediye Başkanlığı Encümen salonu Sınav Tarihi ve Saati : 18/06/2007 ? 14:00

SINAV KONULARI (SÖZLÜ SINAV)

1-Türkiye Cumhuriyeti Anayasası 2-Atatürk ilkeleri ve inkılap Tarihi 3-657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

4-Mahalli idarelere ile ilgili Temel Mevzuat Ayrıca adayların hizmetin gerektirdiği bilgi ve yeteneğe sahip olup olmadıkları,davranışları.zeka ve kavrayış durumları,anlatım ve temsil yetenekleri gibi hususlar dikkate alınacaktır.

DEĞERLENDİRME

1-Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda verilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

2-Kurum Sınav başarı puanı sözlü sınav sonucu esas alınır.

3-Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu ,kurum sınavı başarı puanının %50'si ile KPSS puanının %50'si alınmak suretiyle belirlenir.

4-Sınav sonuçları,başarı sırasına göre belediyemizin ilan panosunda ilan edilecek ve kazananlara yazılı olarak bildirilecektir. Atamalar.sonuçların ilanından itibaren 15 gün içersinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir.Asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adaylar arasındanbaşan sırasına göre atama yapılacaktır.