MKEK Genel Müdürlüğü İşçi Alım İlanı (2 adet)

İlan Giriş : 21 Mayıs 2007 08:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
MKEK Genel Müdürlüğü İşçi Alım İlanı (2 adet)

Aşağıda belirtilen İşyerine DAİMİ STATÜDE ELEMANI Alınacaktır.

Taleplere durumu uyanların bulundukları Türkiye İş Kurumu İl / Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Statü

Meslek Adı

İşgücü Sayısı

Eğitim Durumu

Aranılan Diğer Nitelikler

NORMAL

METAL İŞLERİ TEKNİSYENİ

2

TEKNİK LİSE-E.M.L(METAL İŞLERİ BÖLÜMÜ)

--

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS Sonuç Belgesi (Aslı) ile KPSS P94 Puanına göre en az 60 Puan alanlar başvurabilecektir.

- Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebinin yayımlanması halinde durumları uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınavdan muaf kişilerden (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir.Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün çerisinde (*Nüfus Cüzdanı, KPSS Sonuç belgesinin aslı ve ilgili evrak. İŞKUR Personeli tarafından görülecek olup) Türkiye İş Kurumu İl / Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.