Kastamonu İli Tosya Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 21 Mayıs 2007 07:49, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kastamonu İli Tosya Belediyesi memur alım ilanı

KASTAMONU İLİ TOSYA BELEDİYESİ 2007 YILINDA İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN SINAV İLANI

Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sınav Yönetmeliğine göre Tosya Belediyesinde görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadrolara atama yapılacaktır.

SINIFI ÜNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYETİ EĞİTİM DURUMU
T.H. Mühendis 8 1 Erkek Fakültelerin Jeofizik Mühendisliği Bölümünden Mezun Olmak
T.H. Mühendis 8 1 Erkek Fakültelerin İnşaat Mühendisliği Bölümünden Mezun Olmak
T.H. Mühendis 8 1 Erkek Fakültelerin Maden Mühendisliği Bölümünden Mezun Olmak
S.H. Veteriner Hekim 8 1 Erkek Veteriner Hekimliği Fakültesinden Mezun Olmak
G.İ.H. Memur 4 1 Kadın İletişim Fakültelerin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden Mezun Olmak
T.H. Tekniker 10 2 Erkek Meslek Yüksekokullarının İnşaat Bölümü Mezunu Olmak.
T.H. Topoğraf 9 1 Erkek Meslek Yüksekokullarının Harita Kadastro Bölümü Mezunu Olmak
T.H. Teknisyen 11 2 Erkek Endüstri Meslek Lisesi Mezunu Olmak
G.İ.H. Memur 11 2 Erkek Meslek Lisesi Mezunu Olmak
G.İ.H. Veznedar 11 1 Erkek Ticaret Meslek Lisesi Mezunu Olmak

GENEL ŞARTLAR:

Atanacakların;

1- Türk Vatandaşı olmak

2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. (A) maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak

3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

4- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak

5- Erkek adaylar için askerliliğini yapmış olmak veya tecilli olmak.

6- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

ÖZEL ŞARTLAR;

1- Başvuran adaylardan T.H. sınıfına atanacak Jeofizik Mühendisi için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 54 puanı almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 45 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Jeofizik Sismik (Geometriks Smartseis) ve Rezistivite cihaz ve programlarını iyi derecede kullanabilmek, Belediyecilik konusunda en az 11 yıl deneyimli olmak, TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası onaylı ?zemin etüt kurs ve sertifikası? sahibi olmak, Belediyelerin yapmış olduğu imar uygulamalarında (Jeolojik, jeofizik ve Jeoteknik etüt çalışmaları ile imar planı yapımı) tecrübe sahibi olmak ve bunları belgelendirmek, İçişleri Bakanlığı ve Japonya Uluslar arası işbirliği ajansı JİCA?nın birlikte organize ettiği afet zararlarının azaltılması eğitim seminerine katılarak sertifika sahibi olmak, Bütünleşik Afet Tehlikesi ve Riskinin Belirlenmesi (Deprem Riskinin çıkartılması ve Mikro bölgelendirme) kapsamında, ilçemizde yapılan çalışmalarda yer almak ve bunu belgelendirmek, Yerel yönetimler için AB fonları konularında bilgi sahibi olabilmek ve bunu belgelendirmek, Sıcak su (Jeotermal) konusunda uygulamaya yönelik bilgi sahibi olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

2- Başvuran adaylardan T.H. sınıfına atanacak İnşaat Mühendisi için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 60 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 29 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Netcad, İdecad, Autocad 2D ve Autocad 3D programlarını iyi derecede kullanabilmek, Hakediş ve Yaklaşık Maliyet çıkarma konusunda tecrübeli olmak, Kamu ihalelerinin hazırlık ve uygulama aşamasında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek, Belediyecilik konusunda en az 3,5 yıl deneyimli olmak, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı 160 saat Bilgisayar sertifikası sahibi olmak, Yerel yönetimler için AB fonları konularında bilgi sahibi olabilmek ve bunu belgelendirmek, Belediyelerin yapmış olduğu imar uygulamalarında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

3- Başvuran adaylardan T.H. sınıfına atanacak Maden Mühendisi için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 55 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 29 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Ocak işletmeciliği konusunda tecrübeli olmak, Belediyecilik konusunda en az 2,5 yıl deneyimli olmak, Mühendisler Odasından onaylı Teknik Nezaretçi sertifikası sahibi olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

4- Başvuran adaylardan S.H. sınıfına atanacak Veteriner Hekim için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 60 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 38 yaşından gün almamış olmak. Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, en az 3,5 yıl Mezbaha Veteriner Hekimliği konusunda tecrübeli olmak, Tarım Bakanlığı Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından Mezbaha Veteriner Hekimliği ile ilgili Akredite edilmiş olması, Tıbbi atık yönetimi konusunda bilgi sahibi olması ve bunu belgelendirebilmesi, Türkvet programının Kesimhane yöneticiliği ile ilgili kısmını sorunsuz kullanabilmesi, Belediyecilik konusunda en az 3,5 yıl deneyimli olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

5- Başvuran adaylardan G.İ.H. sınıfına atanacak Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Müdür Vekili için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 60 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 34 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Belediyecilik konusunda en az 6 yıl deneyimli olmak, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı 160 saat Bilgisayar sertifikası sahibi olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

6- Başvuran adaylardan T.H. sınıfına atanacak İnşaat Teknikeri için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 68 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 32 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Netcad, İdecad, Autocad, programlarını iyi derecede kullanabilmek, Hakediş ve Yaklaşık Maliyet çıkarma konusunda tecrübeli olmak, Kamu ihalelerinin hazırlık ve uygulama aşamasında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek, Belediyecilik konusunda en az 7 yıl deneyimli olmak, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı 190 saat Bilgisayar sertifikası sahibi olmak, Yerel yönetimler için AB fonları konularında bilgi sahibi olabilmek ve bunu belgelendirmek, Belediyenin yapmış olduğu imar uygulamalarında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

7- Başvuran adaylardan T.H. sınıfına atanacak İnşaat Teknikeri için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 60 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 30 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Netcad, Autocad, programlarını iyi derecede kullanabilmek, Hakediş ve Yaklaşık Maliyet çıkarma konusunda tecrübeli olmak, Belediyecilik konusunda en az 4 yıl deneyimli olmak, İçişleri Bakanlığı ve Japonya Uluslar arası işbirliği ajansı JİCA?nın birlikte organize ettiği afet zararlarının azaltılması eğitim seminerine katılarak sertifika sahibi olmak Yerel yönetimler için AB fonları konularında bilgi sahibi olabilmek ve bunu belgelendirmek, Belediyenin yapmış olduğu imar uygulamalarında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

8- Başvuran adaylardan T.H. sınıfına atanacak Topoğraf için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 60 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 35 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Geodimeter ölçüm makinesini ve Netcad programını iyi derecede kullanabilmek, Belediyecilik konusunda en az 8 yıl deneyimli olmak, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı 76 saat Bilgisayar sertifikası sahibi olmak, Yerel yönetimler için AB fonları konularında bilgi sahibi olabilmek ve bunu belgelendirmek, Belediyenin yapmış olduğu imar uygulamalarında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

9- Başvuran adaylardan T.H. sınıfına atanacak Teknisyen için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 67 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 42 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Kamu ihalelerinin hazırlık ve uygulama aşamasında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek, TUİK yapı ruhsatı ve yapı kullanma izin belgesi web programını iyi derecede kullanabilmek, Belediyecilik konusunda en az 16 yıl deneyimli olmak, Yerel yönetimler için AB fonları konularında bilgi sahibi olabilmek ve bunu belgelendirmek, Belediyenin yapmış olduğu imar uygulamalarında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek.

10- Başvuran adaylardan T.H. sınıfına atanacak Teknisyen için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 47 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 47 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Geodimeter ölçüm makinesini iyi derecede kullanabilmek, Belediyecilik konusunda en az 14 yıl deneyimli olmak, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı 120 saat Bilgisayar sertifikası sahibi olmak, Belediye Fen Elamanı konusunda Bayındırlık ve İskân Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olmak, Belediyenin yapmış olduğu imar uygulamalarında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek, en az E sınıfı ehliyet sahibi olmak.

11- Başvuran adaylardan G.İ.H. sınıfına atanacak Memur için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 63 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 30 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Kamu ihalelerinin hazırlık ve uygulama aşamasında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek, TUİK yapı ruhsatı ve yapı kullanma izin belgesi web programını iyi derecede kullanabilmek, Belediyecilik konusunda en az 9 yıl deneyimli olmak, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı 76 saat Bilgisayar sertifikası sahibi olmak, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı 130 saat Elektronik Daktilo sertifikası sahibi olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

12- Başvuran adaylardan G.İ.H. sınıfına atanacak Memur için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 68 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 33 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Belediyecilik konusunda en az 5 yıl deneyimli olmak, Analitik Bütçe, Analitik Muhasebe ve e-beyanname uygulamalarında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı 120 saat Bilgisayar sertifikası sahibi olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

13- Başvuran adaylardan G.İ. H. sınıfına atanacak Veznedar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının herhangi birinden minimum 55 puan almış olmak, sınav tarihi itibarı ile 31 yaşından gün almamış olmak, Kastamonu ili Tosya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Belediyecilik konusunda en az 6 yıl deneyimli olmak, Tahakkuk-Tahsilât otomasyon programı kullanımında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirebilmek, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı 120 saat Bilgisayar sertifikası sahibi olmak.

BAŞVURU SÜRESİ:

Başvuru süresi 17/05/2007 tarihinde başlayacak olup, 31/05/2007 günü mesai bitimine kadar Tosya Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

Süresi içinde yapılmayan, posta veya internet ortamından yapılan müracaatlar geçersizdir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN EVRAKLAR:

1- Başvuru Belgesi (Başvuru Esnasında Verilecektir.)

2- 2 Adet Vesikalık fotoğraf

3- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (TC Kimlik Numaralı)

4- Öğrenim Belgesi Aslı veya Fotokopisi

5- KPSS sınav sonuç belgesi

6- Askerlik Terhis Belgesi Aslı veya Fotokopisi

SINAV YERİ, ZAMANI VE KONULARI:

Tosya Belediye Başkanlığı Belediye Meclis Salonunda 15/06/2007 Cuma günü saat: 8.30?da adaylar sözlü ve uygulamalı sınava tabi tutulacaktır.

Sınav;

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuatı ile ilgili olacaktır.

Sözlü ve uygulamalı sınavı kazanan adaylara sınav sonucu yazılı olarak tebliğ edilecek olup, tebligatta belirtilen süre içerisinde atamanın yapılabilmesi için gerekli belgeleri Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

DEĞERLENDİRME:

Sözlü ve Uygulamalı sınavda 100 tam puan üzerinden yapılacak olup, değerlendirme sonucunda en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

KPSS puanının %50 si ile Sözlü ve Uygulamalı sınav puanının %50 si esas alınır.

Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

İlan olunur.