İsparta İli Özgüney Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 20 Mayıs 2007 08:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İsparta İli Özgüney Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=128452

ÖZGÜNEY BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIM İLANI

Özgüney Belediyesince görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınırı, derecesi ve adedi belirtilen kadrolara atama yapılacaktır.

Unvanı Sınıfı Kadro Derecesi Adedi KPSS TÜRÜ ve PUAN
Muhasebeci G.İ.H 12 1 KPSSP94-60
Memur GİH 12 1 KPSSP94-55
hizmetli Y.H 12 1 KPSSP94-50

A. GENEL ve ÖZEL ŞARTLAR:

Türk vatandaşı olmak
657 sayılı D.M.K 48.maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak
Memuriyete engel olacak bedence ve akılca bir özrü bulunmamak
Muhasebeci kadrosuna atanabilmek için En az lise Mezunu Olmak,Askerlik Hizmetini Fiilen tamamlamış olmak,KPSSP94'ten en az 60 ve üzeri puan almış olmak,Sınav tarihi itibariyle 32 yaşından gün almamış olmak Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar işletmeni sertifikası olmak,Yalvaç veya Özgüneyde ikamet ediyor olmak,İştirakçilerin Mahalli idarelerin her hangi birinin Muhasebesinde en az 3 yıl kurum içinde çalışmış olmak tercih sebebidir.

- Memur kadrosuna atanacak adaylar için en az lise mezunu olmak Askerlik hizmetini fiilen tamamlamış olmak, KPSSP94 'ten en az 55 ve üzeri puan almış olmak,Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar işletmeni sertifikası olmak,Sınav tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak Yalvaç veya Özgüneyde ikamet ediyor olmak.îştirakçilerin Mahalli İdarelerin herhangi birinde en az 3 yıl kurum içinde çalışmış olmak tercih sebebidir.

- Hizmetli kadrosuna atanacak adaylar için Lise veya dengi okul mezunu olmak.KPSS94 ten en az 50 ve üzeri puan almış olmak ,Lise ve dengi okulların Bilgisayar Bölümünden mezun olmak,Askerlik hizmetini fiilen tamamlamış veya erteletmiş olmak.20yaşında gün almamış olmak, Yalvaç veya Özgüneyde ikamet ediyor olmak Mahalli idarelerin herhangi birinde 6 ay ve daha fazla çalışmış veya stajer olarak görev yapmış olmak tercih sebebidir.

BAŞVURU ve İSTENİLEN BELGELER:

Başvurular 23.05.2007 mesai bitimine kadar Belediyemizin Yazı İşlerinden alacakları başvuru formunu eksiksiz ve okunaklı olarak doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgelerle birlikte şahsen yapacaklardır.

2006 KPSS sonuç belgesi aslı veya tasdikli sureti,Cumhuriyet savcılığından alınmış sabıka kaydı,adaya ait T.C. kimlik numarasını gösterir Nüfus cüzdanı fotokopisi mezun olduğunu gösterir diploma veya tasdikli sureti,erkek adaylar için terhis belgesi aslı veya tasdikli sureti,son 6 ay içerisinde çekilmiş 4 adet fotoğraf

SINAV SEKLÎ,YERİ,ZAMANI KONUSU ve DEĞERLENDİRME :

Sınav 11 Haziran 2007 Pazartesi günü 10:00'da Belediye hizmet binasında mülakat olarak yapılacak olup ayrı ayrı 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek ve ikisinin ortalamasından 70 almak gereklidir.Sınav konulan T.C. Anayasası,Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,657 Sayılı D.M.K, Mahalli İdareler ile ilgili temel Mevzuat içerikli konular.Sınavı kazananlar yazılı olarak bildirilecektir.Atama yapılanlardan göreve başlamayanlara yerine yedek adaylar arasından basan sırasına göre atama yapılacaktır.

Bu duyuru Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara dair 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede Yayınlanan Sınav Yönetmeliğine göre hazırlanmış olup.Sınav yönetmelik hükümleri geçerlidir. İlanen Duyurulur