Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 18 Mayıs 2007 17:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Belediyesi memur alım ilanı

T.C. TEKİRDAĞ-ÇERKEZKÖY-KIZILPINAR

BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NA

İLK DEFA ATANACAK MEMUR ALIMI

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan mahalli idarelere ilk defa atanacaklara dair sINav yönetmeliği ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. mad. A fırkasının şartlarını ve Belediye Zabıta Personel Yönetmeliğinin 13. mad. Zabıta Memurluğuna atanma şartlarına göre aşağıdaki şartları taşımak koşuluyla sınıf, derecesi, öğrenim durumu ve miktarı yazılı unvanlardan açıktan atama yolu ile memur alınacaktır.

SINIFI UNVANI ALIM ALIM CİNSİYETİ ÖRENİM
    YAPILACAK YAPILACAh   DURUMU
    DERECE MİKTAR    
T.H. Harita 8 1 E Meslek
  Teknikeri       Yüksekokulu
          Mezunuolmak
G.I.H Zabıta 12 2 E Lise ve dengi
  Memuru       Okul mezunu
          Olmak
G.I.H Memur 12 1 - Lise ve dengi
          Okul mezunu
          Olmak
G.I.H İtfaiye Eri 12 2 E Lise ve dengi
          Okul Mezunu
          Olmak

ALINACAK KADROLARA AİT BİLGİLER

MERKEZ SINAV PUANI

KPSS93'den en az 75 puan Puan almış olmak KPSS94'den En az 70 puan Almış olmak KPSS94'den en az 65 puan Almış olmak KPSS94'den En az 65 puan Almış olmak

ADAYLARDA

1-GENEL ŞARTLAR

a)657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. mad. belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak

b)657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 53. mad. hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevlerini devamlı I yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak *t)Yapılacak sınava girebilmek için Belediye Sınav Komisyonunun tüm müracaatları için KPSS sonuçlarına göre en yüksek puandan başlamak üzere yapacağı sıralamada her boş kadro için belirlenen 3 katı oranındaki aday listesine girmiş olmak gerekmektedir.

2-ÖZEL ŞARTLAR

A-TEKNİKER OLMAK İÇİN

a)Sınav günü itibariyle 27 yaşını doldurmamış olmak

b)657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 53. mad. hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

d)Yapılacak sınava girebilmek için Belediye Sınav Komisyonunun tüm müracaatları için KPSS sonuçlarına göre en yüksek puandan başlamak üzere yapacağı sıralamada her boş kadro için belirlenen 3 katı oranındaki aday listesine girmiş olmak gerekmektedir.

2-ÖZEL ŞARTLAR

A-TEKNİKER OLMAK İÇİN

a)Sınav günü itibariyle 27 yaşını doldurmamış olmak

b)Meslek Yüksekokullarının Harita Kadastro bölümünden mezun olmak

c)B sınıfı sürüce belgesine sahibi olmak

d)Askerliğini yapmış olmak

e)Bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak

f)Belediye Başkanlıklarına bağlı birimlerinde en az 2 yıl Sosyal Güvenlik (SSK) kaydı bulunarak çalışmış ve halen çalışıyor olmak. Çalıştığı resmi kurumdan başvuru sırasında onaylı belge getirilecektir. (Tercih sebebidir)

B-ZABITA MEMURU OLMAK İÇİN

a)Sınav günü itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak

b)Bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak

c)Çıplak ayakla olmak kaydıyla 1,67 cm boyunda olmak, 1 m'den fazla olan kısmıyla kilo arasında (+ ve - ) 10 kg eksik yada fazla olmamak

d)Kalıcı, bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılcı bir sakatlıkları bulunmamak "isteklilerin sağlık durumu ile ilgili hususlar belediye tarafından gösterilecek tam kuruluşlu bir hastaneden alınacak kurul rapor ile belirtilir"

C-İTFAİYE ERİ OLMAK İÇİN

a)Sağlık açısından kapalı mekan dar alan ve yükseklik fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının kuruluş şartlarına uygunluğu sağlık raporu ile belirlenmesi

b)Sınav günü itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak

c)E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

d)Çıplak ayakla olmak kaydıyla 1,67 cm boyunda olmak 1 m.den fazla olan kısmıyla kilo arasında (+ ve -

e) 10 kg eksik yada fazla olmamak

D-MEMUR OLMAK İÇİN

a)Bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak

3-BAŞVURU YÖNTEMİ

1-Adaylar 16 Mayıs - 25 Mayıs 2007 tarihleri arasında 09.00-17.00 saatleri arasında istenilen belgeler ile Kızılpınar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne Çerkezköy-TEKİRDAĞ adresine bizzat veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvurularını yapabilirler. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süre içerisinde kuruma intikal etmeyen başvurular dikkate alınmayacaktır.

2-Başvuru sırasında TC kimlik numarası, KPSS sonuç belgesi ve diploma örneği ile müracaat edilecektir.

4-SINAV YERİ, ZAMANI VE KOŞULLARI

1-Sınav sözlü/uygulamalı mülakat olarak yapılacaktır. Mülakat Kızılpınar Belediyesi Çerkezköy /Tekirdağ adresindeki Kızılpınar Belediye Meclis Salonu'nda 13 Haziran 2007 tarihinde Çarşamba günü saat 14.00'de sözlü mülakata tabi tutulacaktır.

Sözlü Sınav Konuları: T.C. Anayasası; Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuattan Olacaktır.

5-SINAV ŞEKLİ, DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ VE İLANI

-Sözlü mülakat duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmaz, Adayın kimlik kartı kontrol edilmek suretiyle sınava alınır. Adaylar yanlarında sınava giriş belgesi, aday kimlik kartı ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi zorunda olup istendiğinde bunları sınav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdür.

-Sözlü mülakat 100 tam puan üzerinden değerlendirilecektir.

-Sınavı kazananlar www.kizilpinar.bel.tr adresinden ve yazılı olarak bildirilecektir.

-Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.