Kütahya İli Kestel Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 17 Mayıs 2007 13:49, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kütahya İli Kestel Belediyesi memur alım ilanı

KESTEL BELEDİYE BAŞKANLİĞİNA İLK DEFA ATANACAK MEMUR ALIMI

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'nci maddesinin şartlarını taşımak koşulu ile belirtilen boş münhal kadrolara alım yapılacaktır.

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Niteliği
GİH Memur II 1 Lise ve dengi okul mezunu
GİH Tahsildar 11 1 Lise ve dengi okul mezunu
TOPLAM 2

A-GENEL ŞARTLAR :
1 - Türk vatandaşı olmak - 2 -Lise ve dengi okul mezunu olmak - 3 -Eylemli Askerlik Hizmetini yapmış olmak. - 4 - Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak.

B~ÖZEL ŞARTLAR :
1- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak. (Resmi Sağlık Raporu istenir) - 2 -Siyasi ve Medeni hakları kuralına ve ehliyetine sahip olmak - 3 - KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004 veya 2006 sınavlarından herhangi birine girmiş. 68 ve üzeri puan almış olmak 4 - Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak I Memur ve I Tahsildar boş kadro sayısının üç katı oranında aday sınava çağırılacak olup, sınava.çağırılacak memur adaylarının listesi yazı ile adaylara bildirilecek ve adayların sınav tarihinde Başkanlığımızda 10.06.2007 Tarih ve saat 10:00'da hazır bulunmaları gerekmektedir. - 5 -Başvuru sahiplerinin bilgisayar.daktilo kullanmaları,belediye ve bağlı kurumlarında en az üç yıl çalışmış olmaları tercih sebebidir.Bu durumu bir belge ile idareye ispat etmek zorundadır. - 6 - Sınav başvuru belgelerinin sınav'tarihinden en az 15 gün önce idareye ulaştırılması şaıttır.Bu süreyi geçen başvurular kabul edilmeyecektir. -7-Başvurular Kestel Belediye Başkanlığına bizzat (şahsen) yapılacaktır.Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

C-BAŞVURU SÜRESİ :
!-Başvuru süresi 15.05.2007 tarihinden başlayacak olup 25.05.2007 günü mesai bitiminde sona erecektir.

D)-SINAV YERİ VE ZAMANI :
I-Sınav Kestel Belediye Başkanlığı başkanlık odasında 10.06.2007 tarihinde saat l0:00'da yapılacak olup,
memur adayları sözlü mülakata tabi tutulacaktır.

E - BAŞVURU ESNASİNDA ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER :
Kestel Belediye Başkanlığından alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1 - 2004 veya 2006 KPSS sonuç belgesi aslı veya tasdikli sureti. -2 T.C Kimlik numaralı Nüfus Cüzdanı aslı veya tasdikli sureti. - 3 - Diploma aslı veya tasdikli sureti. -4 Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi aslı veya tasdikli sureli. - 5 - Cumhuriyet Savcılığından adli sicil belgesi (Son bir ay içerisinde almış olması gerekir.)

F - StNAV KONULARI (MÜLAKAT) :
1 -T(Irkiye Cumhuriyeti Anayasası - 2 -Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 3 - 657 Sayılı Devlet Memurları
Kanunu - 4 - Mahalli İdareler ile ilgili Temel mevzuat

G-DEĞERLENDİRME_____________:
1-Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır.
Değerlendirme sonucunda verilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır. - 2 - Kurum sınav başarı puanı sözlü sınav sonucu esas alınır. - 3 - Sınavı kazananlar yazılı olarak bildirilecektir. - 4 - Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından basan sırasına göre atama yapılacaktır.