Yozgat İli Boğazlıyan İlçesi Sırçalı Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 17 Mayıs 2007 14:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yozgat İli Boğazlıyan İlçesi Sırçalı Belediyesi memur alım ilanı

Yozgat -Boğazlıyan-Sırçalı Belediyesi memur alım ilanı 15 Mayıs 2007

SIRÇALI BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANACAK MEMUR ALIMI

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin şartlarını taşımak koşulu ile belirtilen boş münhal kadrolara Tahsildar ve Muhasebeci alımı yapılacaktır.

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Niteliği

GİH Tahsildar 11 1 Lise ve dengi okulu mezunu olmak.

Kamu kurum ve kuruluşlarında (Belediye, Koruma Başkanlığı ve diğer kurumlarda) Tahsildarlık görevinde son 4 yıl içerisinde en az 2 yıl süre ile çalışmış olmak. Çalıştığı kurumdan belge getirmek. B Sınıfı Ehliyetine sahip olmak ve Askerlik hizmetinin yapmış olmak. Tahsildar Kadrosuna atanacak personelin 2004 veya 2006 yılında yapılan kpss den en az 59 puan almış olması, erkek olma ve 28 yaşından gün almamış olma şartı aranmaktadır.

GİH Muhasebeci 11 1 Lise ve dengi okulu mezunu olmak. Mahalli İdarelerin (Belediyelerin) Muhasebe servisinde en az 7 yıl süre ile çalışmış olmak çalıştığı kurumdan belge getirmek, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı veya Özel Sektör onaylı bilgisayar sertifikasına ve B sınıfı Ehliyetine sahip olmak) Askerlik Hizmetini Tamamlamış olmak. Belediye Analitik Bütçe uygulamaları konusunda deneyimli olmak ve eğitim gördüğüne dair - eğitim belgesi olmak 2004 veya 2006 yıllarında yapılan kpss ye girmiş ve en az 59 puan almış olması, erkek olma ve 31 yaşından gün almamış olma şartı aranmaktadır.

TOPLAM 2

GENEL ŞARTLAR

1-Türk vatandaşı olmak

2- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak (Resmi Sağlık Raporu) istenilecektir. ( Muhasebeci ve Tahsildar Kadrosuna Atanacak Personel için )

3-Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak

Siyasi ve Medeni hakları kuralına ehliyetine sahip olmak.
Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak.
Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 1 Tahsildar, ve 1 muhasebeci boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağırılacak olup, sınava çağırılacak Memur adaylarının listesi posta yoluyla adaylara bildirilecek ve adayların sınav tarihinde Başkanlığımızda 07.06.2007 Tarih ve saat 09,00'da hazır bulunmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRESİ

-Başvurular Sırçalı Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü' ne şahsen yapılabilecektir.

- Başvuru süresi 16.05.2007 tarihinden başlayacak olup, 22.05.2007 günü mesai bitimine kadar Sırçalı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü1 ne müracaat edilecektir. Başvuru sırasında sadece TC. Kimlik numarası ve KPSS sonuç belgesi ile müracaat edilecektir.

SINAV YERİ VE ZAMANI

-Sınav Sırçalı Belediye Başkanlığı Meclis toplantı Salonunda 07.06.2007 saat 09.00'da sınav yapılacak olup, memur adayları sözlü mülakata tabi tutulacaktır.

SINAV KONUSU (MÜLAKAT)

a) Türkiye Cumhuriyet Anayasası,
b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,
c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,
d) Mahalli İdareler ile ilgili Temel mevzuat

DEĞERLENDİRME

-Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda verilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.
-Kurum sınav başarı puanı sözlü sınav sonucu esas alınır.
-Sınavı kazananlar yazılı olarak bildirilecektir.

-Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından basan sırasına göre atama yapılacaktır.

TEL 0354 665 80 01 FAKS :0354 665 81 00

Mehmet YÜREKLİ

Belediye Başkanı