Manisa İli Selimşahlar Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 17 Mayıs 2007 13:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Manisa İli Selimşahlar Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=127622

İLAN

657 Sayılı Devlet Memurları Kânununun 47.mad." Kamu Görevlerine ilk def» atanacaklar İçin yapılacak sınavlar hakkında Genel yönetmelik" esasların* göre İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenip 11/04/2007 tarih ve 26490 sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Mahalli İdarelere İlk Defe Atanacaklara Dair sınav yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 657 sayılı devlet memuruna tabi olarak aşağıda amfi .derecesi. öğrenim durumu ve miktarı yazılı unvanlara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

A- ALINACAK MEMUR KADROLARININ KOD VE BİLGİLERİ

Belediyemizde boş bulunan

K-l G.Î.H. 1 Adet 10 Dereceli Şoför

K-2 G.I.H. 1 Adet 10 Dereceli Memur

K-3 GİH. I Adet 11 Dereceli Mutemet

B- BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

GENEL ŞARTLAR

l.Türk vatandaşı olmak

2.657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48/A maddesindeki şartlara haiz olmak. 3,Sabıka kaydının olmaması 4.Askerlik hizmetini yapmış olmak.

5.657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 53.madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. 6.Kamu Haklarından mahrum bulunmamak.

Ö2ELŞARTLAR

İştirakçilerin herhangi bir belediyenin K-l kadrosu için en az 2 yıl K-2 ve K-3 kadrosu İçin 4 yıl çalışmış tecrübeli olması ve belgelendirmesi, KPSS'den en az K-l ve K-2 Kadrosu için 70 puan, K-3 Kadrosu için S0 puan almış olmak K-l için 35 yaşından gün almamış olmak K-2 ve K«3 için 27 yaşından gün almamış olmak, K-l İçin Endüstri Meslek Lisesi mezunu olmak,M.EJB.onaylı Bilgisayar sertifikası olmak,9 yıllık £ Sınıfı Sürücü Belgesi olmak, K-2 için Anadolu Ticaret Meslek Lisesi mezunu olmak, K-3 için Lise mezunu ve M.E.B. onaylı Bilgisayar sertifikası olmak şartlan aranmaktadır.

C- BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER.

Selimşahlar Belediyesinden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenilecek*.

2004 veya 2006 KPSS Sonuç belgesi.
T.C. Kimlik numarası mevcut nüfus cüzdanı aslı veya tasdikli sureti.
Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet renkli 4,5x6 boyutunda vesikalık fotoğraf.
Diploma veya çıkış belgesi ash veya tasdikli sureti.
Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi aslı veya tasdikli sureti.
Cumhuriyet savcılığı adli sicil belgesi (son 1 (bir) ay içinde alınmış)
Başvuran adayın hangi kod numaralı kadro için başvurduğunu belirtir beyanı.

D- BAŞVURU YERİ, TARİH VE SAATİ

Adaylar 14.05.2007 - 25.05.2007 tarihlerinde 09:00 - 17:00 saatleri arasında istenilen belgelerle birlikte Selimşahlar belediye Başkanlığı merkez Manisa adresine şahsen başvuracaklardır.Posta yoluyla yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Son başvuru tarihi 25.O5.2O07.saat 17;Q0,dır.

Sınav» katılabilme şartlarım taşıyan adaylara Selimşahlar Belediyesince sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı) verilecektir.İdaremiz başvuru yapan adayları KPSS basan puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağıracaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

E- SINAV YERİ, ZAMANI VE KONULARI

Sınavlar yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak yapılacaktır.Yazılı ve Sözlü sınav Selimşahlar Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapılacaktır. Yazılı sınav 31.05.2007 Günü saat 10.00 Sözlü sınav aynı gün saat 15.00de yapılacaktır.

Yazılı ve Sözlü sınav konulan T.C Anayasası, Atatürk ilkeleri ve İnkılap tarihi,65? Sayılı Devlet memurları kanunu,Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuattan oluşacaktır.

F- SINAV ŞEKLÎ,DEGERLENDÎRME YÖNTEMİ VE İLANI.

Yazılı ve sözlü sınavlar duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava atanmazlar.Her aday .sınav giriş belgesi,(aday kimlik kartı) kontrol edilmek suretiyle sınava alınır. Yazılı sınav çoktan seçmeli test usulüyle yapılacaktır.Sınava güm adaylar yanlarında sınav giriş belgesi(aday kimlik kartı) ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup, istendiğinde bunları sınav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdürler. Sınav esnasında kopya girişimde bulunanlar sınavdın çıkartılır ve bir daha giriş sınavına alınmazlar.Kurum sınav, başarı puanı yazılı sınav notunun %50 si ile sözlü sınav notunun %50 sinin toplamıdır.Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu kurum başarı puanının %50 si ile KPSS puanının %5ü si alınmak suretiyle belirlenir.Sınav sonuçları kazanan adaylara yazılı olarak bildirilir. Atamalar sonuçların İlanından itibaren 15 gün İçerisinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir Asil adayların başvuru yapmaman durumunda yedek adayların otaması değerlendirilecektir. Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından basan sırasına göre atama yapılacaktır.