Ardahan Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Sözcü Gazetesi
İlan Giriş : 15 Haziran 2016 08:15, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ardahan Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirlenen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren on beş (15) gündür. Başvurular şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular, eksik belgeli dosyalar ve postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; Başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçesi ekinde, Özgeçmiş, Nüfus cüzdanı sureti, (2) iki adet fotoğraf, askerlik durum belgesi, sağlık raporu, Öğrenim belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve uzmanlık belgesi noter onaylı), (yurt dışında alınan diplomaların Y.Ö.K Bşk.nca verilen denklik belgesi), yabancı dil belgesi, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayımlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına başvuracaklardır. Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini başvuru belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Tel: 0 478 211 75 19

Birimi

Bölüm/Anabilim Dalı

Unvanı

Der.

Adet

Açıklama

İnsani Bilimler ve
Edebiyat Fakültesi

Sanat Tarihi/Sanat
Tarihi

Yrd. Doç. Dr.

5

1

Osmanlı dönemi aydınlatma
eşyaları üzerine doktora
yapmış olmak.

insani Bilimler ve
Edebiyat Fakültesi

Tarih/Yakınçağ Tarihi

Yrd. Doç. Dr.

5

1

Çarlık Rusyasının Ermeni
Politikası üzerine doktora
yapmış olmak.

iktisadi ve İdari
Bilimler Fakültesi

Uluslararası İlişkiler/
Uluslararası ilişkiler

Yrd. Doç. Dr.

4

1

"Birleşmiş Milletler Güvenlik
Konseyi Kararlarının Filistin-israil
Barış Sürecine etkisi" üzerine
doktora yapmış olmak.