Konya İli Hadım İlçesi Yalınçevre belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 11 Mayıs 2007 11:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya İli Hadım İlçesi Yalınçevre belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=126782

KONYA İLİ HADIM İLÇESİ YALINÇEVRE BELEDİYE BAŞKANUĞI'NDAN

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 47. maddesi, " Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" esaslarına göre içişleri Bakanlığı tarafından düzenlenip 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede -yayınlanarak yürürlüğe giren " Mahalli İdarelere tik Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği" ve 11 .04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe gider" Belediye Zabıta Yönetmeliği" hükümleri çerçevesinde 657 sayılı Devlet Memurlarına tabi olarak aşağıda sınıf, derecesi, öğrenim durumu ve miktarları yazılı unvanlardan açıktan atama yoluyla Memur alınacaktır.

A- ALINACAK MEMUR KADROLARININ KOD ve BİLGİLERİ:

K-l Belediyemizde münhal bulunan G.İ.H. sınıfından 1 adet 7.dereceli Veri Hazırlama Kontrol işletmeni,

K-2 Belediyemizde münhal bulunan G.İ.H. sınıfından 1 adet 10. dereceli Tahsildar,

K-3 Belediyemizde münhal bulunan G.î.lH. sınıfından 1 adet 10. dereceli Zabıta Memuru,

K-4 Belediyemizde münhal bulunan G.İ.H. sınıfından 1 adet 10. dereceli İtfaiye Eri.

B-BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.

2-3 Temmuz 2004 veya 1-2 Temmuz 2006 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve K-l, kadrosu için KPSS3 sınavına katılmış olmak, K-2, K-3 ve K-4 kadroları için KPSSP94
sınavına katılmış olmak, KPSS Puan türünden en az 59 Puan almış olmak.

Sınav günü itibarı ile alınacak Zabıta Memuru kadroları için 25 yaşım, diğer kadrolar için ise 30 yaşını doldurmamış olmak,

Herhangi bir Kamu Kurum ve Kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde daha önce çalışmış veya halen çalışıyor olmamak.

Alınacak olan kadrolardan K-l numaralı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu için Fakülte, K-2, K-3 ve K-4 numaralı kadrolar için Lise ve dengi okul mezunu olmak.

Zabıta Memur kadrosu için 11.04.2007 tarihinde yayınlanmış bulunan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/1-b maddesi şartlarını taşıyor olmak.

Tüm kadrolar için atanılacak memuriyete engel sağlık sorunu olmadığını gösterir tam teşekküllü hastaneden alınacak Sağlık Kurul Raporu.

C. BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:

Yalınçevre Belediye Başkanlığından alınacak başvuru formu, aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

2004 veya 2006 KPSS sonuç belgesi aslı veya tasdikli sureti,
T.C. Kimlik Numarası mevcut Nüfus Cüzdanı aslı veya tasdikli sureti.
Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet renkli 4,5x6 boyutunda vesikalık fotoğraf.
Diploma veya çıkış belgesi aslı veya tasdikli sureti.
Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi (Son 1 (Bir) ay içinde alınmış),
Zabıta Memurluğu kadrosu için başvuracaklar, Konya Numune Hastanesinden bir tutanak ile belirlenecek boy ve kilolarına ilişkin tutanak.

D-BAŞVURU YERİ , TARİH VE SAATİ:

1. Adaylar 11/05/2007-25/05/2007 Tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında istenilen belgelerle birlikte, Yalınçevre Belediye Başkanlığı Hadim/KONYA adresine şahsen
başvuracaklardır. Posta yoluyla yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Son başvuru tarihi 25/05/2007 Cuma günü saat 17.00' dir.

Sınava katılabilme şartlarını taşıyan adaylara Yalınçevre Belediyesince sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı) verilecektir. Belediyemiz, başvuru yapan adayları KPSS basan puanlarına
göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağıracaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen
müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Anlaşılmayan konular için 0332 4155100 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

E-SINAV YERİ, ZAMANI ve KONULARI:
Sınavlar yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak yapılacaktır. Yazılı sınav Yalınçevre Belediyesi Düğün Salonunda, Sözlü sınav ise Belediye Başkanlığı Makam Odasında yapılacaktır. Yazılı sınav 11/06/2007 Pazartesi günü saat 09.30 de, sözlü sınav ise 13/06/2007 Çarşamba günü saat yine 09.30' dir.

Yazılı ve Sözlü Sınav konulan; T.C. Anayasası, Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Mahalli idarelerle ilgili Temel Mevzuattan oluşacaktır.

F-SINAV ŞEKLİ, DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ ve İLAN:

Yazılı ve sözlü sınavlar duyurulmuş olar yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmazlar.

Her aday,sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı) kontrol edilmek suretiyle sınava alınır. Yazılı smav çoktan seçmeli test usulü ile yapılacaktır.

Sınava giren adaylar yanlarında sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı) ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup, istenildiğinde bunlan sınav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdürler.

Sınav esnasında kopya girişiminde bulunanlar sınavdan çıkartılır ve bir daha giriş sınavına alınmazlar.

Kurum Sınavı Başarı Puanı yazılı sınav notunun % 50 si ile sözlü sınav notunun % 50 sinin toplamıdır.

Memuriyete giriş esas teşkil edecek sınav sonucu, kurum sınav basan puanının % 50 si ile KPSS puanının % 50 si alınmak suretiyle belirlenir.

Sınav sonuçları, basan sırasına göre Belediyemizin ilan tahtasında ilan edilir ve | kazananlara yazılı olarak bildirilir.

Atamalar somıçlânn ilanından itibaren 15 gün içerisinde adayların şahsi başvurusu ile I gerçekleştirilecektir, asil adaylann başvuru yapmaması durumunda yedek adayların ataması I değerlendin lecektir.

Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından basan |sırasına göre atama yapılır.