Tokat İli Güryıldız belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 11 Mayıs 2007 10:23, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tokat İli Güryıldız belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=127020

TOKAT İLİ GÜRYILDIZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

MEMUR ALIM İLANI

Tokat İli Güryıldız Belediyesinde görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi ve adedi belirtilen kadrolara atama yapılacaktır.

Unvanı Sınıfı Kadro Derecesi Adedi KPSS TÜRÜ ve PUAN
Muhasebeci G.İ.H 6 1 KPSSP3-55
V.H.K.İ G.İ.H 6 1 KPSSP3-54
Tahsildar G.İ.H 10 1 KPSS94-60

A . GENEL ve ÖZEL ŞARTLAR :

Türk vatandaşı olmak

657 sayılı D.M.K 48.maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak

Memuriyete engel sağlık sorunu olmadığını gösterir tam teşekküllü sağlık kurumlarından alınacak Sağlık Kurul Raporu

Muhasebeci kadrosuna atanabilmek için Fakültelerin İşletme Bölümünden Mezun Olmak,Askerlik Hizmetini Fiilen tamamlamış olmak,KPSSP3?ten enaz 55 ve üzeri puan almış olmak,Sınav tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak. İştirakçilerin Mahalli idarelerin her hangi birinin Muhasebesinde enaz 6 yıl çalışmış tecrübeli olduğunu belgelemek ve C sınıfı sürücü belgesi olmak tercih sebebidir.

V.H.K.İ kadrosuna atanacak adaylar için Fakültelerin lisans programlarından herhangi birinden mezun olmuş olup Ziraat Fakültesi tercih sebebidir.Askerlik hizmetini fiilen tamamlamış olmak, KPSSP3 ?ten enaz 54 ve üzeri puan almış olmak,Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar işletmeni sertifikası olmak,Sınav tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak.İştirakçilerin Mahalli İdarelerin herhangi birinde enaz 1,5 yıl görev almış tecrübeli olduğunu belgelemek ve e sınıfı sürücü belgesi sahip olmak tercih sebebidir.

Tahsildar kadrosuna atanacak adaylar için Lise veya dengi okul mezunu olmak,KPSS94 ten enaz 60 ve üzeri puan almış olmak ,Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikası olmak,Askerlik hizmetini fiilen tamamlamış veya erteletmiş olmak,30 yaşında gün almamış olmak.Mahalli idarelerin herhangi birinde 6 ay ve daha fazla görev almış tecrübeli olduğunu belgelemek olmak tercih sebebidir.

B . BAŞVURU ve İSTENİLEN BELGELER :

Başvurular 11 MAYIS 2007 Cuma günü mesai bitimine kadar Belediyemizin Yazı İşleri Müdürlüğü?ne aşağıdaki belgelerle birlikte şahsen yapacaklardır.

1. KPSS sonuç belgesi aslı veya tasdikli sureti

2. T.C. Kimlik numarası mevcut Nüfus Cüzdanı aslı veya tasdikli sureti

C . SINAV ŞEKLİ,YERİ,ZAMANI ,KONUSU ve DEĞERLENDİRME :

Sınav 27 MAYIS 2007 Pazar günü 10:00?da Belediye hizmet binasında sözlü ve uygulamalı olarak yapılacak olup ayrı ayrı 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek ve ikisinin ortalamasından 70 almak gereklidir.Sınav konuları T.C. Anayasası,Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,657 Sayılı D.M.K , Mahalli İdareler ile ilgili temel Mevzuat içerikli konular.

-Bu duyuru Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara dair 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede Yayınlanan Sınav Yönetmeliğine göre hazırlanmış olup,Sınav yönetmelik hükümleri geçerlidir. İlanen Duyurulur.

Başvuru Adresi : Güryıldız Belediye Başkanlığı / TOKAT

Serdar ŞAHİN

Güryıldız Belediye Başkanı