Balıkesir İli Savaştepe Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 10 Mayıs 2007 13:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Balıkesir İli Savaştepe Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=129292

T.C. BALIKESİR İLİ SAVAŞTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NDAN

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi gazetede yayınlanan Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi ve adedi belirtilen kadroya alım yapılacaktır.

Unvan ve Kodu Sınıfı Derecesi Adedi KPSS Taban Puanı

9465 Tekniker T.H. 6/ 1/ 70
7820 Bilgisayar İşletmeni G.I.H. 9 /1/ 70
7825 V.H.K.I. G.I.H. 9 /2/ 70

-Türk Vatandaşı olmak
-Eylemli askerlik hizmetini yapmış olmak
-Görevini yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak
-Siyasi ve Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak
-Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak,
-KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004-2006 sınavlarına girmiş, 70 puan ve üzeri almış olmak,
-Teknikerlik kadrosu için erkek ve meslek yüksek okulu inşaat bölümü mezunu olmak. Netcad ve Autocad programlarını iyi derecede kullanabilmek. İmar ve kamulaştırma sertifikalı olmak. Belediyecilik konusunda en az 5 yıl deneyimli olmak. Sınava başvuru yapacak olanlarda Kamu ihalelerinin hazırlık ve uygulama aşamalarında tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelendirenime şartı aranacaktır. -Tüm kadrolar için Savaştepe de ikamet ediyor olmak.

-Veri hazırlama ve kontrol işletmen kadrosu için en az 5 yıl Belediye tecrübesi, erkek, lise mezunu olmak, bilgisayar sertifikası olmak şartı aranacaktır. Norm kadro veya Analitik muhasebe sertifikalı olmak. Mahalli idareler veya yerel yönetimler derneklerine ait sertifika.

Bilgisayar işletmenliği kadrosu için Erkek, lise mezunu olmak, bilgisayar sertifikası olmak ve en az 1 yıl Belediye tecrübesi olmak şartları aranacaktır.

SINAV
Sınav Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda 29.05.2007 Salı tarihinde saat: 10.00'da sözlü şekilde yapılacak olup, idare başvuranların KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağırır. Sınav: a)Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, b)Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi c)657 sayılı Devlet Memurları Kanunu d)Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuatı ile ilgili olacaktır. Başvuru ile ilgili belgeler sınav tarihinden 15 gün önce bizzat iştirakçi tarafından Belediyeye teslim edilecektir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN EVRAKLAR

-T.C. Kimlik Numarası -KPSS Sonuç Belgesi -Diploma Örnekleri -Askerlik durumunu gösterir belge -Katılma şartlarında istenen diğer belgeler -Sınav Başvuru formu (Kurumdan alınacak)

DEĞERLENDİRME
-Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda verilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır. -Kurum sınav başarı puanı sözlü sınav ve KPPS puan ortalaması esas alınır (% 50 KPSS, % 50 sözlü sınav) -Sınavı kazananlar yazılı olarak bildirilecektir.
-Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.