Konya İli Pınarbaşı Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 09 Mayıs 2007 17:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya İli Pınarbaşı Belediyesi memur alım ilanı
www.konya-pinarbasi.bel.tr

PINARBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 47. maddesi, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" esaslarına göre İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenip 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği" ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak aşağıda sınıf, derecesi, öğrenim durumu ve miktarları yazılı unvanlardan açıktan atama yoluyla Memur alınacaktır.

A . ALINACAK MEMUR KADROLARININ KOD ve BİLGİLERİ :
SINIFI ÜNVANI DERECESİ ADEDİ
K.1 G.İ.H Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni 11 1
K.2 G.İ.H Tahsildar 11 1

B . BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR :
1 . 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak,
2 . 10 - 11 Temmuz 2004 veya 17 Eylül 2006 Kamu Personel Seçme Sınavına Girmiş ve K.1. Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu için KPSSP94 puan türünden en az 73 ve K.2. Tahsildar kadrosu için KPSSP94 puan türünden en az 59 puan ve üzeri almış olmak,
3 . Sınav günü itibarı ile alınacak kadrolar için 32 yaşını doldurmamış olmak ,
4 . Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda K.1.Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu için 5 yıl ve K.2.Tahsildar kadrosu için 2 yıl Sosyal Güvenlik (SSK,Bağkur,Emekli Sandığı)kaydı bulunarak çalışmış veya halen çalışıyor olmak,(Tercih Sebebidir)
5 . Alınacak olan kadrolar için lise ve dengi okul mezunu olmak,
6 . Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini fiilen tamamlamış olmak,
7 . K.1. Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu için M.E.B'dan onaylı en az 160 saat süreli Bilgisayar Kullanım Belgesine ve K.2.Tahsildar Kadrosu için M.E.B'dan onaylı en az 120 saat süreli Bilgisayar Kullanım Belgesine sahip olmak,
8 . Tüm kadrolar için atanılacak memuriyete engel sağlık sorunu olmadığını gösterir tam teşekküllü hastaneden alınacak Sağlık Kurul Raporu.

C . BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER :
Pınarbaşı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.
1 . 2004 veya 2006 KPSS sonuç belgesi aslı veya tasdikli sureti,
2 . T.C. Kimlik numarası mevcut Nüfus Cüzdanı aslı veya tasdikli sureti,
3 . Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet renkli 4,5 x 6 boyutunda vesikalık fotoğraf,
4 . Diploma veya çıkış belgesi aslı veya tasdikli sureti,
5 . Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi aslı veya tasdikli sureti,
6 . Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi (Son 1 (Bir) ay içinde alınmış.),
7 . Bilgisayar Kullanım Belgesi aslı veya tasdikli sureti,
8 . Sağlık Kurul Raporu

D . BAŞVURU YERİ, TARİH VE SAATİ :
1 . Adaylar 04 MAYIS-14 MAYIS 2007 tarihlerinde, 09.00-17.00 saatleri arasında istenilen belgelerle birlikte, Pınarbaşı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne şahsen başvuracaklardır. Posta yoluyla yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
2 . Son başvuru tarihi 14 MAYIS 2007 saat 17.00'dır.
3 . Sınava katılabilme şartlarını taşıyan adaylara Yazı İşleri Müdürlüğünce sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı) verilecektir . İdaremiz, başvuru yapan adayları KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağıracaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.
4 . Anlaşılmayan konular için 0.332. 535 56 55 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

E . SINAV YERİ , ZAMANI ve KONULARI :
Sınav sözlü olarak yapılacaktır. Sözlü sınav Belediye Hizmet Binası içindeki encümen toplantı salonunda yapılacaktır. Sözlü sınav 30 MAYIS 2007 Çarşamba günü, saat 10.00'da yapılacaktır.
Sözlü Sınav Konuları; T.C. Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, 657 S.D.M.K. ve Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuattan oluşacaktır.

F . SINAV ŞEKLİ,DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ ve İLANI :
Sözlü sınavlar duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmazlar.
Her aday, sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı)kontrol edilmek suretiyle sınava alınır.
Sınava giren adaylar yanlarında sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı)ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup, istendiğinde bunları sınav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdürler.
Kurum Sınavı Başarı Puanı Sözlü sınav notunun % 100 'dür.
Kurum sınavı Başarı Puanı 70 puanın altında kalan adaylar başarısız sayılırlar.
Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, kurum sınavı başarı puanının %50'si ile KPSS puanının %50'si alınmak suretiyle belirlenir.
Sınav sonuçları, başarı sırasına göre belediyenin www.konya-pinarbasi.bel.tr internet sayfasında ilan edilir ve kazananlara yazılı olarak bildirilir.
Atamalar sonuçların ilanından itibaren 15 gün içerisinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir, asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adayların ataması değerlendirilecektir.
Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılır.

İlanen Duyurulur.