Yozgat İli Boğazlıyan ilçesi Uzunlu Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 09 Mayıs 2007 14:03, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yozgat İli Boğazlıyan ilçesi Uzunlu Belediyesi memur alım ilanı

UZUNLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANACAK MEMUR ALIMI

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönemeliği ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin şartlarını taşımak koşulu ile belirtilen boş münhal kadrolara alım yapılacaktır.

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Niteliği

- Y.H.S. Gassal 13 1 İmam Hatip Mezunu.Mahalli İdarelerin (Belediyelerin) Mezarlık ve Morg Hizmetlerinde son üç yıl boyunca bu işlemi yapmış olması ve çalıştığı kurumdan bu işi yaptığına dair belge getirmesi şarttır.2004 veya 2006 Yılında KPSS? ye girmiş ve en az 60 puan almış olması ve 31 yaşından gün almamış olması, erkek olma ve askerlik hizmetini tamamlamış olmak şartı aranmaktadır.

- GİH Tahsildar 11 1 Lise ve dengi okulu mezunu olmak. Mahalli İdarelerin (Belediyelerin) Muhasebe servisinde en az 4 yıl süre ile çalışmış olmak çalıştığı kurumdan belge getirmek. Tahsildar Kadrosuna atanacak personelin en az %50 sakatlık (%50 oranında) raporu olduğuna dair heyet raporuna sahip olmaları 2006 yılında yapılan kpss den En az 55 puan almış olması şartı ve bayan olma ve 27 yaşından gün almamış olma şartı aranmamaktadır.

- GİH Muhasebeci 11 1 Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İşletme Bölümü Mezunu olmak. ( Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar sertifikasına ve B sınıfı Ehliyetine sahip olmak ) AskerToplam 3 lik Hizmetini Tamamlamış olmak. En az 4 yıl süre ile mahalli idarelerin ( Belediyelerin ) Muhasebe servisinde çalışmış olmak ve çalışmış olduğu kurumdan belge getirmek. Analitik bütçe uygulamaları konusunda deneyimli 2004 veya 2006 yıllarında yapılan kpss ye girmiş en az 55 puan almış olma erkek olma ve 31 yaşından almamış olma şartı aranmaktadır.

1-Türk vatandaşı olmak

Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak. (Resmi Sağlık Raporu) istenilecektir. ( Muhasebeci ve Gassal Kadrosuna Atanacak Personel İçin)

Siyasi ve Medeni hakları kuralına ehliyetine sahip olmak.

Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak.

Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 1 Tahsildar, 1 muhasebeci ve 1 Gassal boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağırılacak olup, sınava çağırılacak Memur adaylarının listesi posta yoluyla adaylara bildirilecek ve adayların sınav tarihinde Başkanlığımızda 01.06.2007 Tarih ve saat 10,00'da hazır bulunmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRESİ

-Başvurular Uzunlu Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne şahsen yapılabilecektir.

- Başvuru süresi 09.05.2007 tarihinden başlayacak olup, 11.05.2007 günü mesai bitimine kadar Uzunlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü' ne müracaat edilecektir. Başvuru sırasında sadece TC. Kimlik numarası ve KPSS

sonuç belgesi ile müracaat edilecektir.

SINAV YERİ VE ZAMANI

-Sınav Uzunlu Belediye Başkanlığı Meclis toplantı Salonunda 01.06.2007 saat 10.00'da sınav yapılacak olup, memur. adayları sözlü mülakata tabi tutulacaktır.

SINAV KONUSU (MÜLAKAT)

(a)Türkiye Cumhuriyet Anayasası, b)Atatürk ilkeleri ve inkılap Tarihi, c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu d)Mahalli idareler ile ilgili Temel mevzuat

DEĞERLENDİRME

-Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda verilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır. I -Kurum sınav başarı puanı sözlü sınav sonucu esas alınır.

-Sınavı kazananlar yazılı olarak bildirilecektir. | -Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır

TEL 0354 674 80 12- FAKS :0354 674 83 20

İlhamı ŞAŞMAZ- Belediye Başkanı