Ankara İli Kazan belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 09 Mayıs 2007 14:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ankara İli Kazan belediyesi memur alım ilanı

http://www.kazan.bel.tr/

KAZAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

İLK DEFA MEMUR OLARAK ATANACAKLAR İÇİN

İLAN

Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara dair (11 Nisan 2007 gün ve 26490 sayılı resmi gazete) Sınav Yönetmeliğine ve 657 sayılı Devlet memurları kanununun 48 / A maddesine göre Kazan Belediye Başkanlığında görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadrolara memur alımı yapılacaktır.

SINIR UNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYETİ EĞİTİM DURUMU

TH MÜHENDİS 8 3 K-E Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin İnşaat bölümünden mezun olmak

TH TEKNİKER 10 1 E Meslek Yüksek okullannın inşaat bölümünden mezun olmak. (2 Yıl)

GİH MEMUR 10 1 K Fakültelerin Halkla ilişkiler programından mezun olmak. (2 Yıl)
TOPLAM 5

Adaylarda;

Türk vatandaşı olmak
657 sayılı DMK nın 48. maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak,
Kamu haklarından mahrum bulunmamak
Görevi yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya özrü bulunmamak,
(Resmi sağlık kurul raporu istenecektir)
Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya tecilli olmak.

Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, irtikap, ihtilas, rüşvet, hırsızlık, do landırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

Kamu personeli seçme sınavı ( 2004 - 2006 KPSS ) nda Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden 60 (altmış) ve daha yukarı puan almış olmak.

Sınav tarihi itibari ile en az 18 yaşını tamamlamış olmak 31 yaşından büyük olmamak. (32 yaşından gün almamış ol mak)

Süresi içinde şahsen başvuru yapmak ve başvururların kabul edilebilmesi için genel ve özel şartlarda belirtilen gerekli belgeleri kuruma vermiş bulunmak.

- Başvuruları kabul edilen adaylar, her kadro için KPSS puan türüne göre ayrı ayrı en yüksek puandan başlamak üzere; ihtiyaç duyulan kadro sayısının 3 (üç) katı kadar aday, uygulamalı yapılacak olan sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.

DİĞER ŞARTLAR: (11 Nisan 2007 gün ve 26490 sayılı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara dair Sınav Yönetmeliğinin, KABUL İÇİN ÖN ŞART Başlıklı 6/2 maddesi "Adayların 657 sayılı Kanunun 48 / A maddesindeki şartlar ile Sınav açan idarenin kendi mevzuatında öngörülen diğer şartlan da taşımaları zorunludur" gereği)

TH Sınıfından 8 inci dereceden 3 (Üç) adet Mühendis kadrosu için: Fakültelerin inşaat Mühendisliği programından mezun olmak, en az iki yıl özel ve en az bir yıl kamu sektöründe tecrübeli olmak, Yerel Yönetimler ve imar mevzuatına ha kim olmak şartı ile resmi kurumlardan onaylı projeler hazırlamış olmak, ilgili bilgisayar programlarını (Autocad, Net Cad, MS Office) biliyor olmak, Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak, iyi derecede ingilizce biliyor olmak. TH sınıfından 10. dereceden 1 adet tekniker kadrosu için: Meslek Yüksek Okullarının inşaat bölümünden mezun olmak, Autocad, Net Cad MS office bilgisayar programlarını biliyor olmak, MEB onaylı bilgisayar operatörlüğü sertifikasına sahip olmak.

- GIH sınıfında 10 dereceden 1 adet memur kadrosu için: Halkla ilişkiler ön lisans programından mezun olmak, Halkla ilişkiler ve üst düzey yönetici asistanlığı pozisyonlarında özel sektörde en az 2 yıl deneyim ve tecrübe sahibi olmak, Kamu hizmetinde en az 1 yıl üst düzey yönetici sekreterliği deneyim ve referansa sahip bulunmak. MEB onaylı bilgisayar sertifikası na sahip olmak, ingilizceyi iyi derecede bildiğine dair ve bilgisayar programcılığı eğitimi aldığını belgelemek ayrıca diksiyon konusunda eğitim almak ve casting belgesine sahip olmak.

BAŞVURU YERİ VE TARİHİ:

Başvurular Kazan Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü'ne yapılacaktır
Başvurular 7 Mayıs 2007 Pazartesi günü başlayacak olup 14 Mayıs 2007 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir.

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN EVRAKLAR :

TC Kimlik numarası KPSS sonuç belgesi

Not: Uygulamalı sınav için; kadroların özel şartlarında istenilen niteliklerin gerektirdiği belgeler ayrıca aranacaktır

. SINAV YERİ, TARİHİ VE KONULARI:

Sınav, Kazan belediye Başkanlığı meclis salonunda 28 Mayıs 2007 pazartesi günü saat 10.00'da uygulamalı - sözlü sı nav şeklinde yapılacak olup aşağıdaki konuları ihtiva edecektir,

Türkiye cumhuriyeti Anayasası
Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi
657 sayılı Devlet memurları kanunu
Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat ve teknik bilgileri kapsayacaktır.

DEĞERLENDİRME:

Sözlü sınavda değerlendirmeler 100 (yüz) tam puan üzerinden yapılacaktır.
Kurum Sınav başarı puanı sözlü sınav sonucu esas alınacaktır
Sınav sonuçları, 30 Mayıs 2007'de Belediye ilan panosunda ilan edilecektir. Ayrıca, Asil ve Yedek olarak kazanan aday lara yazılı olarak bildirecektir.
Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, kurum sınavı başarı puanının % 50'si ile KPSS puanının % 50'si oranlanmak suretiyle belirlenir.
Atamalar, sonuçların ilanından itibaren 15 gün içerisinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir, asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adayların ataması değerlendirilecektir.
llanen Duyurulur.

Lokman ERTÜRK Belediye Başkanı