Mersin İli Anamur belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 07 Mayıs 2007 16:09, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mersin İli Anamur belediyesi memur alım ilanı

T.C. ANAMUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NDAN

http://www.anamur.bel.tr

Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sınav Yönetmeliğine göre Anamur Belediyesinde görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadroya atama yapılacaktır.

Sınıfı Unvanı Derece Adedi Aranacak Tahsil Şartı

T:H: Mühendis 7 1 Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmak

T.H. MÜHENDİS 7 1 Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği Mezunu Olmak

Sınav Yeri: Anamur Belediyesi Meclis Salonu Sınav Zamanı: 30.05.2007 tarih, saat: 09.00 Sınav Türü: Mülakat sınavı Sınav Konuları:

a)Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
b)Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
c)657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
d)Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuatlar

-Değerlendirme Yöntemi: Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda verilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

-Kurum Sınav başarı puanı sözlü sınav sonucu esas alınır. -Sınavı kazananlar yazılı olarak bildirilecektir.

-Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

1-657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak 2-657 sayılı Kanunun 40. maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak 3-Kamu Haklarından yoksun bulunmamak 4-Arazide çalışmaya elverişli olmak 5-B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak. 6-Sınav Tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak 7-Askerliğini yapmış olmak 8-KPSSP3 türünün 78 ve üzeri olması

9-Sınav tarihi itibari ile en az 24 ay ve üzeri herhangi bir belediyenin teknik kadrosunda çalışmış olmak, Belediyenin yapmış olduğu imar uygulamalarında tecrübe sahibi olmak

ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

1 -Müracaatlar şahsen yapılacaktır.

2-Son 2 ay içinde arazide çalışmasında Sağlık yönünden herhangi bir sakınca olmadığına dair "Sağlık Kurulu Raporu"nun olması

3-B sınıfı sürece ehliyeti

4-2004 ve 2006 yıllarında yapılan KPSS sınavının puanını gösterir belge

5-lkametgah Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve diploma

6-Belediyelerin teknik kadrosunda İmar Müdürlüğü yaptığına dair belge Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacaktır.

Başvuruların Kabulü; Sınav Başvuru belgelerinin sınav tarihinden en az 15 gün önce sınavı yapacak idareye bizzat ibraz edilmesi şarttır. Bu süreye uyulmadan yapılan başvurular kabul edilmez.