Kayseri İli Erkilet Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 07 Mayıs 2007 12:48, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kayseri İli Erkilet Belediyesi memur alım ilanı

http://www.erkilet.bel.tr/

ERKİLET BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

İLK DEFA ATANACAK MEMUR ALIMI SINAV İLANI

Mahalli İdarelere İlk defa Atanacaklara Dair 11 Nisan 2007 günlü ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sınav Yönetmeliğine göre Erkilet Belediyesinde görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadrolara atama yapılacaktır.

1 - Türk Vatandaşı olmak

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. (A) maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak

Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak

(Resmi Sağlık Kurul Raporu istenilecektir.)

Erkek adaylar için askerliği yapmış olmak

Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlı dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak

KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004 veya 2006 sınavlarına girmiş, lisans mezunları için KPSS P3 veya KPSSP2, önlisans mezunları için KPSS P93, lise mezunları için ise KPSS P94 puan türünde 50 puan ve üzeri almış olmak,

Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak, 33 yaşından büyük olmamak (34 yaşından gün alman olmak) gerekmektedir. Zabıta memurluğu için ise zabıta yönetmeliğinde belirtilen yaş şartı aranacaktır.

Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak memur adaylarının listesi Başkanlığımız Internet sitesinden yayınlanacaktır.

Sınav Konuları:

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

Atatürk ilkeleri ve inkılap Tarihi

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu

Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuatı ile ilgili olacaktır.

Değerlendirme:

- Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Memuriyete girişi esas teşkil edecek sınav

Isonucu, kurum sınavı başarı puanının % 50'si ile KPSS puanının % 50'si alınmak suretiyle belirlenir. Değerlendirme sonucunda verilen puanın altına düşmemek kaydı ile en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

- Sınavı kazananlar Internet sayfasından ve yazılı olarak bildirilecektir. (www.erkilet.bel.tr)

- Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacak'

Başvuru Süresi

Başvurular Erkilet Belediye Başkanlığı, Yazı işleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. (idare adresimiz General Emir Mah. Yıldırım Cad. No : 4 38170 Erkilet - Kocasinan KAYSERİ) Başvuru süresi 07/05/2007 tarihinde başlayıp 09/05/2007-günü mesai bitimine kadar başvuru kabul edilecektir.

Sınav Yeri Zamanı

Sınav Erkilet Belediyesi Meclis Odasında 28/05/2007 tarihinde sözlü şekilde yapılacaktır. Sınav saat 10:00 da başlayacaktır.

Başvuru için istenen evrak:

T.C. Kimlik Numarası

KPSS Sonuç Belgesi veya noterden onaylı örneği

Aday başvuru formu (Internet sitemizden ulaşabilirsiniz.)

2 adet vesikalık resim.

Unvanı Sınıfı Derecesi Adet Cinsiyeti
-Mühendis. TH 8 3 E
-Mimar TH 8 1 K
-Tekniker TH 9-10 2 E
-Teknisyen TH 11 1 E
-Memur GİH 11 2 K
-Bilgisayar işletmeni GİH 11 1 E-K
-Veri Haz. Ve Kontrol işletmeni GİH 11 2 E-K
-Evlendirme Memuru - GİH 11 1 K
Ayniyat Memuru GİH 11 1 E-K
-Zabıta Memuru GİH 11 2 E
-Zabıta Memuru GİH 11 1 E

Fakültelerin Harita Mühendisliği, inş Mühendisliği, Makine Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak, Fakültelerin Mimarlık Bölümünden mezun olmak

2 yıllık yüksekokulların inşaat, harita bölümlerinin birinden mezun olmak. Meslek Liselerinin Elektrik bölümünde mezun olmak.

4 yıllık fakültelerin iktisat veya işletme bölümlerinin birinden mezun olmak Lisans mezunu olmak ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak. 4 yıllık fakülte mezunu olmak (Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar sertifikasına veya Üniversitelerin bilgisayarla ilgili eğitim sertifikasına sahip olmak yada üniversite eğitimi! bilgisayar dersini aldığını belgelemek. Lise mezunu olmak. 4 yıllık fakütelerin muhasebe bölümünden, mezunu olmak 2 yıllık meslek yüksekokulu mezunu olmak, Zabıta Yönetmeliğinin 13. maddesinde zabıta Memurluğuna atanma şartlarını taşımak. 4 yıllık fakülte mezunu almak Yönetmeliğinin 13. maddesin Memurluğuna atanma şartlarını taşımak.Lise mezunu olmak.