İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yabancı Ülkeler Yurtdışı Eğitim Bursları

İlan Giriş : 29 Şubat 2016 17:15, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yabancı Ülkeler Yurtdışı Eğitim Bursları

Özel Burslar : Yabancı ülkeler tarafından verilen özel burslardır. Kişiler kendi imkanlarıyla, ilgili ülke veya üniversitenin şartlarına göre başvuruda bulunabilirler. Ancak, adayların eğitim sonrası denklik bilgileri konusunda Yüksek Öğrenim Kurumundan bilgi edinmeleri gerekmektedir. Bu konudaki sorumluluk adayların kendisine aittir.

POLONYA

Polonya Hükümeti tarafından araştırma ve dil bursları ilan edilmiştir. Bir adaya en fazla 9 aylık burs verilecektir. İstenilen belgeler başvuru formunda belirtilmektedir. (Bölüm 4) Adayların başvuru formunun aslını ve bir kopyasını Ananicz Mateusz'un [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Adaylar detaylı bilgi için http://www.go-poland.pl/ adresini ziyaret edebilirler. Başvuru formu için tıklayınız.....

GÜNEY KORE

Güney Kore Kalkınma Enstitüsü tarafından kamu politikası, kalkınma politikası ve kamu yönetimi alanlarında 3 yıl süreli yüksek lisans düzeyinde burs imkanı sağlamaktadır. Son başvuru tarihi 25 Mart 2015 tarihine kadardır.Burs programına ilişkin bilgilere https://youtu.be/G5qCtfvp_F4 ve https://www.kdischool.ac.kr/#/admissions/cp/ international/niied adreslerinden ulaşılabilir. Burs; gidiş-dönüş uçak bileti, eğitim ücreti ve aylık burs ücretini kapsamaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.

LİTVANYA

Litvanya Hükümeti tarafından 2016 yılı için Litvanya Dili ve Kültürü yaz kursları bursu ilan edilmiştir. Bursların toplam süresi 55 aylık olup, burs aday sayısına göre paylaştırılacaktır. Adaylar www.scholarships.lt adresinden online başvuru formuna ulaşabileceklerdir. Son başvuru tarihi 1 Nisan 2016 olan programlar hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

SLOVAKYA

Slovakya Cumhuriyeti tarafından 2016 yılı için Uluslararası Hareketliliğin Desteklenmesi Ulusal Burs Programı ilan edilmiştir. Adaylar burslara www.scholarships.sk adresinden başvurabileceklerdir. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2016 olan programlar hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

AZERBAYCAN

Azerbaycan Hazar Üniversitesi tarafından 2016-2017 öğretim yılı için uluslararası burs programları ilan edilmiştir. Son başvuru tarihi 15 Nisan 2016 olan programlar hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

SLOVENYA

Slovenya Lübliyana Üniversitesi Ekonomi Fakültesi tarafından 4-26 Temmuz 2016 tarihleri arasında doktora öğrencilerine yönelik yaz okulu düzenlenecektir. Son başvuru tarihi 10 Haziran 2016 olan program hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.