Bilecik Pazaryeri SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : ailer.gov.tr
İlan Giriş : 22 Şubat 2016 11:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bilecik Pazaryeri SYDV Personel Alım İlanı
BÜRO GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI Son Başvuru : 29.02.2016
İl BİLECİK İlçe PAZARYERİ Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - 5- Tercihan iyi derecede Bilgisayar Programları Kullanıyor olmak,(Milli Eğitim Bakanlığından tasdikli) sertifika sahibi olmak.
- 1- 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından (Hukuk, İletişim, İşletme, Siyasal bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmetler Bölümü, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, ) mezun olmak.
- 4- En az B Tipi ehliyet sahibi olmak, aktif araç kullanıyor olmak, seyahat engeli bulunmamak.(Mülakatta araç kullanması kontrol edilecektir.)
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- B) ÖZEL ŞARTLAR 1- 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından (Hukuk, İletişim, İşletme, Siyasal bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmetler Bölümü, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, ) mezun olmak. 2- Sosyal İletişim becerisine sahip olmak, kendini iyi ifade edebilmek, öğrenmeye ve sürekli gelişime açık olma ve disiplinli çalışma alışkanlığına sahip olmak,( Sahada çalışmak, kömür dağıtımı vb. gibi ağır işlerde çalışabilir olmak) 3- 03 Ağustos 2015 tarihi itibariyle Pazaryeri İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.(İşe başladıktan sonra Pazaryeri ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek) 4- En az B Tipi ehliyet sahibi olmak, aktif araç kullanıyor olmak, seyahat engeli bulunmamak.(Mülakatta araç kullanması kontrol edilecektir.) 5- Tercihan iyi derecede Bilgisayar Programları Kullanıyor olmak,(Milli Eğitim Bakanlığından tasdikli) sertifika sahibi olmak. 6- Tercihen iyi derecede Muhasebe bilgisine sahip olanlar tercih sebebidir. 7- Erkek Personel alınacaktır. 8- İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak; 9- Tercihen askerliğini yapmış olmak veya muaf olmak. Not: İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti tarafından; yabancı dil ve işaret dili yeterlilik durumunu gösteren belgeleri vb. şartlar aranabilir.