G.O. Paşa Belediyesi Müfettiş yardımcısı alım ilanı

İlan Giriş : 30 Nisan 2007 15:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
G.O. Paşa Belediyesi Müfettiş yardımcısı alım ilanı

İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

MÜFETTİŞ YARDIMCISI GİRİŞ SINAVINA KATILACAKLAR İÇİN DUYURU

A- ATAMA YAPILACAK BOŞ KADRO SAYISI

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığında münhal bulunan G.İ.H. Sınıfı 2 Adet 6 ncı derece kadroya; 4 Yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmak ya da bunlara denkliği yetkili Makamlarca kabul edilen (4 yıllık) yurt içi veya yurt dışındaki fakülte veya yüksek okul mezunu Müfettiş Yardımcısı alınacaktır

B- SINAV TARİHİ

2-Muracatta bulunanlar arasından 2004, 2005 ve 2006 yılı KPSS (A Grubu) Giriş sınavında en yüksek puan alan 6 aday yazılı sınava alınacaktır.

3-Yazılı sınav 08 Haziran 2007 tarihinde saat 10.00?da Gaziosmanpaşa Belediyesinde yapılacaktır.

4-Yazılı sınavı kazanan adaylara sözlü sınav tarihi bilahare yazılı olarak bildirilecektir. Ayrıca internet sitesinde ilan edilecektir.

C- SINAVIN YERİ VE ŞEKLİ

1-Sınav Yazılı ve Sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak yapılacaktır.

2-İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı Başkanlık binasında yazılı ve sözlü olarak iki aşamalı yapılacaktır. Yazılı sınavda başarılı olanlar sözlü sınava çağrılacaktır.

D- SINAVA KATILMA ŞARTLARI

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 nci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartları taşımaları zorunludur.

2. 01.01.2007 tarihinde 30 yaşını doldurmamış olmak.

3. Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden yada bunlara denkliği yetkili Makamlarca kabul edilen dört (4) yıllık lisans eğitimi veren yurt içi veya yurt dışında fakülte veya yüksek okullardan birini bitirmiş olmak.

4. Erkeklerde muvazzaf askerlik görevini yapmış veya erteletmiş olmak

5. İki defadan fazla Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavına katılmamış olmak

6. Müfettişlik karakter ve vasıflarına haiz bulunmak.

7. (1.) maddede belirtilen yaş sınırı memuriyet hizmeti olanlar ve lisans üstü öğrenim yapmış olanlar için 32?dir. Askerliğini yapmış olanlar için yaş sınırına askerlik süresi kadar ilave yapılır.

E- SINAV BAŞVURU ve İSTENECEK BELGELER

1-Başvurular; Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğüne 07 Mayıs 2007 tarihinden itibaren 21 Mayıs 2007 tarihi saat 17.00?a kadar müracaat formu doldurmak süretiyle yapılcaktır.

2-Şahsen Başvuru sırasında adayların en son çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğrafı ile T.C. Kimlik Numarası ve KPSS sonuç belgesi aslı ve onaylı fotokopisi alınacaktır.

3-İadeli taahhütlü posta yoluyla başvuruda bulunanlar için postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

4-Kurumumuzun www.gaziosmanpasa.bel.tr. İnternet adresinden de sitenin ilgili bölümü eksiksiz doldurulmak süretiyle müracaat yapılabilecektir.

5-Başvurular sonucunda değerlendirmeye alınan adaylara sınav giriş belgesi verileceğinden, İnternet veya posta yoluyla müracaatta bulunan adayların sınavdan evvel sınava giriş belgelerini 2 adet vesikalık fotoğraf ve kimlik belgesi ile Teftiş Kurulu Müdürlüğünden almaları gerekmektedir.

6-İnternet yolu ile başvuruda bulunan adayların Sınav müracaat formunu, KPSS sonuç belgesini ve T.C. Kimlik belgesini (T.C. Numarası ile birlikte) Kurumumuzun (0212) 615 69 10 nolu fax?ına yollanması gerekmektedir.

F- SINAV KONULARI

Yazılı ve sözlü sınav aşağıda belirtilen konulardan yapılacaktır.

1. HUKUK: Anayasa ve İdare Hukuku, İş Hukuku, Ceza Hukuku, Medeni Hukuk, Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku.

2. MEVZUAT: Belediye Mevzuatı.

3. MUHASEBE: Genel Muhasebe, Bilanço ve Mali Tablolar Analizi.

4. MALİYE: Kamu Maliyesi, Maliye Politikası.

5. EKONOMİ: Makro ve Mikro Ekonomi, Uluslar Arası Ekonomi, Çalışma Ekonomisi ve Türkiye Ekonomisi.

G-YAZILI VE SÖZLÜ SONUÇLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE DUYURULMASI

1. Yazılı ve sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılır.

2. Yazılı sınavda; başarılı sayılabilmek için yazılı sınav gruplarından alınan notların her birinin 100 tam puan üzerinden 50?den ve ortalamasının da 70?den aşağı olmaması gerekir.

3. Sözlü sınavda; adaylara sınav kurulu üyelerinin her biri tarafından 100 tam puan üzerinden puan verilir. Verilen bu puanların ortalaması sözlü sınav puanını oluşturur. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için sözlü sınav puanının 70?ten aşağı olmaması gerekir.

İlan Olunur.