G.O. Paşa Belediyesi Zabıta Memuru alım ilanı

İlan Giriş : 30 Nisan 2007 11:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
G.O. Paşa Belediyesi Zabıta Memuru alım ilanı

G.O. PAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI?NA

İLK DEFA ?ZABITA MEMURU? OLARAK ATANACAKLARA AİT

İ L A N

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasının şartlarını ve Belediye Zabıta Personel Yönetmeliğinin 13. maddesinde Zabıta Memurluğuna atanma şartlarına göre ; aşağıdaki şartları taşımak koşulu ile belirtilen boş Zabıta Memuru kadrolarına en az 2 yıllık Yüksek Okul veya Ön lisans mezunu ve 4 yıllık Yüksek okul mezunu elaman alınacaktır.

ELEMAN ALINACAK KADROLAR :

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi CİNSİYETİ Eğitim Durumu
GİH Zabıta Memuru 6 2 ERKEK 1 BAYAN 4 Yıllık Yüksek Okul mezunu
GİH Zabıta Memuru 7 9 ERKEK 4 Yıllık Yüksek Okul mezunu
GİH Zabıta Memuru 8 3 ERKEK 2 Yıllık Yüksek Okul veya 2 yıllık önlisans mezunu
GİH Zabıta Memuru 9 1 ERKEK 2 BAYAN 2 Yıllık Yüksek Okul veya 2 yıllık önlisans mezunu

TOPLAM : 18 ADET ELEMAN ALINACAKTIR.

( 15 ADET ERKEK, 3 ADET BAYAN OLMAK ÜZERE )

BAŞVURU ŞARTLARI

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR :

1- Türk vatandaşı olmak

2- Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 25 yaşını doldurmamış olmak,

3- En az 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu veya 2 yıllık Önlisans Mezunu olmak, ve 4 yıllık Yüksek Okul Mezunu olmak.

4- Eylemli askerlik hizmetini yapmış olmak,

5- Tartılma ve Ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla; Erkeklerde en az 1.67 metre , kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve Boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak. Boy ve Kilo tespitleri kurumumuz hekimi tarafından yapılacaktır.

6- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,

7- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.( Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak.)

./..

-2-

8- KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) B gurubu kadrolar için 2004 veya - 2006 sınavlarına girmiş, en az 70 puan ve üzeri almış olmak,

9- Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 18 adet Zabıta Memuru boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak Zabıta Memuru adaylarının listesi Başkanlığımız Internet sitesinden yayınlanacaktır. Sınava çağrılan adaylara Belediyemizce düzenlenen sınava giriş belgesi gönderilecektir. Sınav Başvuru belgelerinin sınav tarihinden en az 15 gün önce Belediyemize ulaşması şarttır.

BAŞVURU SÜRESİ

Başvurular bizzat, Posta ve İnternet ( www.gaziosmanpasa.bel.tr) yolu ile yapılabilecektir. Başvuru süresi 02.05.2007 tarihinde başlayacak olup, 16.05.2007 günü mesai bitimine kadar Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne müracaat edilecektir. Başvuru sırasında sadece T.C Kimlik numarası, KPSS sonuç belgesi ile aday tarafından noksansız doldurulacak başvuru formu ile müracaat edilecektir.

Posta yolu ile yapılacak başvurularda yukarıda belirtilen T.C. Kimlik Numarası ve KPSS Sonuç Belgesi ile Başvuru formunun iadeli taahhütlü Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne gönderilmesi , Postada meydana gelebilecek gecikmeler nedeniyle; zamanında ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. internet yoluyla yapılacak başvurularda da, sitemizde yayınlanan Sınav Müracaat Formunun doldurularak, KPSS Sonuç Belgesi ve T.C. Kimlik Numarasının Kurumumuzun 0(212) 615 69 10 nolu Fax?ına yollanması gerekmektedir.

SINAV YERİ VE ZAMANI

Gaziosmanpaşa Belediyesinde 05.06.2007 tarihinde saat 14.00?de Sözlü Mülakat Sınavı yapılacaktır.

SINAV KONUSU (MÜLAKAT)

a) Türkiye Cumhuriyet Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat

DEĞERLENDİRME

Başvuranlar arasından en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere, ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek Sözlü sınava çağrılır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için; 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekir. Başarı notu , sözlü mülakat sınavında alınan not ile KPSS notun ortalamasıdır.

Yüksek puandan başlamak üzere; Kadro sayısı kadar ASİL, Kadro sayısının yarısı kadar YEDEK üye belirlenecektir .

Sınavı kazananlar Internet sayfasından ve yazılı olarak bildirilecektir.

Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır. İLAN OLUNUR.