İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

G.O. Paşa Belediyesi Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Nisan 2007 11:37, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
G.O. Paşa Belediyesi Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Alım İlanı

G.O.PAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA
İLK DEFA " MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCISI " OLARAK ATANACAKLARA AİT
İLAN

22.02.2007 talihinde yayınlanan Belediye ve Bağlı kuruluştan ile Mahalli idare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına dair Yönetmeliğin 12 nci maddesi gereğince; Ayrıca; 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı ı Resmi Gazetede yayınlanan Mahalli idarelere ilk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartlan taşıyan en az 4 yıllık Lisans Eğitimi veren; Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, iktisadi ve idari Bilimler Fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen, yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlar arasından yapılacak özel yarışma sınavı ile 'MALİ HİZMETLER UZMAN YARDİMCİSİ" alınacaktır.

ELEMAN ALINACAK KADROLAR:

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Eğitim Durumu
GİH Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı/ 6/ 4/ Hukuk, Siyasal Bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari Bilimler Fakültelerinden yada bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen 4 yıllık lisans eğitimi veren, yurt içi veya yurt dışı öğretim kurumlarından mezun olmak.

TOPLAM : 4 ADET ELEMAN ALİNACAKTİR.

BAŞVURU ŞARTLARI GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR:
1- Türk vatandaşı olmak
2-Sınav tarihinde: 40 yasım atmamış olmak.
3- Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, işletme, iktisadi ve idari Bilimler Fakültelerinden yada bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen 4 yıllık lisans eğitimi veren , yurt içi veya yurt dışı öğretim kurumlarından mezun olmak.
4- Erkeklerde; muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak,
5- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,
6- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.} Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ite veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak.)
7- Başvuruda bulunacaklar; öncelikle 2004, 2005 ve 2006 yılında yapılan A gurubu kadrolar için (KPSS) Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve en az 60 puan ve Üzerinde puan almış olmak.
8- Belediyemize başvuran adayların KPSS basarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan
başlamak üzere atama yapılacak 4 adet Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı boş kadro sayısının 3 katı oranında
12 kişi sınava çağrılacak olup; sınava çağrılacak MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCISI adaylarının listesi
Başkanlığımız internet sitesinden yayınlanacaktır. Sınava çağrılan adaylara Belediyemizce düzenlenen bir
sınava giriş belgesi gönderilecektir. Sınav başvuru belgelerinin sınav tarihinden en az 15 gün önce Belediyemize
ulaşması şarttır.
BAŞVURU SÜRESİ
Başvurular bizzat, Posta ve internet ( www.gaziosmanpasa.bel.tr) yolu ile yapılabilecektir. Başvuru suresi 02.05.2007 tarihinde başlayacak olup, 16.05.2007 günü saat 17.00 mesai bitimine kadar Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne müracaat edilecektir Başvuru sırasında sadece TC Kimlik numarası, KPSS sonuç belgesi ile aday tarafından noksansız doldurulacak başvuru formu ile müracaat edilecektir.
Posta yolu ile yapılacak başvurularda yukarıda belirtilen TC. Kimlik Numarası ve KPSS Sonuç Belgesi ile Başvuru formunun iadeli taahhütlü Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı insan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne gönderilmesi , Postada meydana gelebilecek gecikmeler nedeniyle; zamanında ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır, internet yoluyla yapılacak başvurularda da, sitemizde yayınlanan Sınav Müracaat Formunun doldurularak, KPSS Sonuç Belgesi ve TC. Kimlik Numarasının Kurumumuzun 0{212)615 69 10 notu Fax'ına yollanması gerekmektedir
SINAV YERİ VE ZAMANI
Gaziosmanpaşa Belediyesinde 06.06.2007 tarihinde saat 14.00'de Sözlü Sınav yapılacaktır.
SÖZLÜ SINAV KONULARI
a) Türkiye Cumhuriyet Anayasası
b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi
cj 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu d) Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat
DEĞERLENDİRME
Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılır.
Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu Basarı Notu: Sözlü sınav sonucunun %50'si ile KPSS puanının %50si alınmak suretiyle belirlenecektir. Sınav sonuçları başarı sırasına göre kurumumuzun internet sayfasından ilan edilecek ve kazananlara yazılı olarak bildirilecektir. Alınacak MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCISI sayısı kadar Asil ve Yedek üye belirlenecektir.
Ataması yapılan (Asil adaylardan) göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır. İLAN OLUNUR.