Karadeniz Ereğli Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 29 Nisan 2007 12:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Karadeniz Ereğli Belediyesi memur alım ilanı

Karadeniz Ereğli belediyesi memur alım ilanı

Sınıfı/ Adedi/ Derecesi/ Cinsiyeti/ Unvanı
GİH/1/8/Erkek/ Zabıta Memuru
GİH/ 8 /11 / Erkek/ Zabıta Memuru

GENEL ŞARTLAR

- Türk Vatandaşı olmak
- Sınavın yapıldığı tarih itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak.
3- En az lise ve dengi meslek okul mezunu olmak.
- Eylemli askerlik hizmetini yapmış olmak
- Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak.

ÖZEL ŞARTLAR

- Tartılma ve ölçülme aç karnına, sorunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkek adaylarda en az 1,67 m, kadınlarda en az 1.60 m. boyunda olmak ve boyun 1 m.'den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.'dan fazla fark olmamak (Boy ve kilo tespitleri kurumumuz hekimi tarafından yapılacaktır)

- ÖSYM tarafından yapılan KPSS'ye girmiş ve 100 tam puan üzerinden en az 65 puan almış olmak şarttır. KPSS puanının değerlendirilmesinde KPSS93 ve KPSS94 puan türleri değerlendirilecektir.

BAŞVURU SÜRESİ

Başvuru süresi 24/04/2007 tarihinde başlayacak olup, 09/05/2007 günü mesai saati bitimine kadar Karadeniz Ereğli belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alacakları iş talep formunu doğru ve nopksansız olarak doldurup, bir adet fotoğraf, KPSS sonuç belgesi ile yazı işleri müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

- Süresi içinde yapılmayan, posta veya internet ortamından yapılan müracaatlar geçersizdir.

- Başvuruların 27 kişiyi geçmesi halinde en yüksek KPSS notundan başlamak üzere 27 aday sözlü sınava çağrılacaktır. Çağrı yazılı olarak yapılacaktır.

SINAV YERİ VE ZAMANI

Karadeniz Eeğli Belediye Başkanlığı belediye Meclis Salonunda 11/05/2007 perşembe günü saat 10:00'da adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

- Sözlü sınavı kazanan adaylara sınav sonucu yazılı olarak tebliğ edilecek olup, tebligatta belirtilen süre içinde atamanın yapılabilmesi için gerekli belgeleri yazı işleri müdürlüğüneteslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

DEĞERLENDİRME

- Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacak olup, değerlendirme sonucunda en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

- KPSS puanı ile sözlü sınav puanının ortalaması esas alınır.

- Atama yapılanladan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.