Nevşehir Kozaklı belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 27 Nisan 2007 18:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Nevşehir Kozaklı belediyesi memur alım ilanı

KOZAKLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

DUYURU

       Belediyemize 657 sayılı kanun kapsamında istihdam edilmek üzere 1 adet 8500 unvan kodlu T.H. sınıfında ve 5.dereceli  İnşaat mühendisi ,1 adet 8310 unvan kodlu S.H. sınıfında 8.dereceli Veteriner hekim ,1 adet 8750 unvan kodlu T.H. sınıfında 10.derecede inşaat teknikeri,4 adet 7555 unvan kodlu G.İ.H.sınıfında 11.derecede  memur alınacaktır.

    1-İnşaat Mühendisi 4 yıllık Mühendislik  Fakültesi inşaat mühendisliği bölümü mezunu, Veteriner Hekim 5 yıllık Veteriner fakültesi mezunu,İnşaat teknikeri 2 yıllık meslek yüksekokulu mezunu,4 adet memur istihdamı için enaz lise mezunu olmak şartı aranır.

     2-Genel şartlar:

                 a) T.C. vatandaşı olmak.

                 b) Sınav tarihi itibari ile 18 yaşını bitirmiş olmak.

                 c) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

                d) Taksirli suçlar ve aşağıda sayılı suçlar dışında tecil edilmemiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine işlenmiş suçlarla ,zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma,dolandırıcı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan  veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık,resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma,Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

                 e) Erkek adaylar için askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış  yahut ertelenmiş veya yedek sınıfına alınmış olmak.

                  f) 657 sayılı kanunun 53.madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olacak hastalığı bulunmaması.

      3- Özel şartlar:

                 a) Adaylar  2004 veya 2006 KPSS den: KPSS kılavuzunda belirtilen lisans mezunları KPSSP3 puan türünden enaz 50 puan- önlisans mezunları KPSSP93  puan türünden enaz  50 puan ve ortaöğretim mezunları KPSSP94  puan türünden en az 50 puanı almak koşulu ile başvuracaklardır.

                 b) Kurumumuz 5393 sayılı kanun kapsamında olup , adayların 5393 ve 657 sayılı kanunlarda  aranan şartları taşımaları gerekmektedir.

                 c) Sınav Kozaklı Belediye Meclis toplantı salonunda 25 / 05 / 2007 tarih ve saat 09.00 da yapılacaktır.

                d) Sınav sözlü mülakat  olarak yapılacaktır.

                e) Sınavda : T.C. Anayasası, Atatürk ilke ve inkılap tarihi, 657 sayılı kanun ve Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuattan ve meslekleri ile ilgili konulardan sorular sorulacaktır.

               f) Sınav değerlendirme yöntemi 100 tam puan üzerinden yapılır.Adayların sınavdan başarılı sayıla bilmeleri için sınav komisyonundan  aldığı notların ortalaması en az 70 olmalıdır. En yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

                g) Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu ; kurum sınav başarı puanının  %50 si ile KPSS puanının %50 si alınmak suretiyle belirlenir.

                h) Sınav sonuçları başarı sırasına göre kazananlara yazılı olarak bildirilir.

                 ı) Atanması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılır.

                 i) Adaylar başvuruları bizzat yapabilecekleri gibi iadeli taahhütlü mektupla başvuracaklardır.

    j) Başvurular sınav tarihinden en az 15 gün önce idaremize ulaşması şarttır.

    Kamuoyuna duyurulur.

Adres    : Altunsu mah. Cumhuriyet cad. No:44 Kozaklı/Nevşehir

Telefon : 0 ( 384 ) 471 42 93 Fax : 0 ( 384 ) 471 35 65