Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 26 Nisan 2007 13:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Personel İlanı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirlenen birim ve anabüim dallarına 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren on beş (15) gündür Başvurular şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Profesör kadroları devamlı statü için ol«p; adaylar başlıca araştırma eserini de belirttikleri dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nütus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Doçent kadroları devamlı »tart için olup; adaylar dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar, dilekçesine ekleyecekleri, öğrenim belgeleri, yabancı dil belgesi, (KJPDS veya ÜDS'den en az 65 puan veya eşdeğer puana sahip ve YÖK'ten denkliği alınmış yabancı dil belgesi) nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf, uç adet referans mektubu, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile kadronun ilan edildiği birime başvuracaktır.

Atamaların yapılabilmesi için adayların durumunun ilan edilen kadro dereceleri ile "Bazı Akademik Kadrolara öğretim Elemanı Dışındaki Kadrolardan Naklen Yapılacak Atamatarda Ya Da Açıktan Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"," AİBÜ öğretim Elemanlarının tik Def» ve Süresi Sona Erenlerin Yeniden Atanmaları Hakkında Yönerge" ile "AİBÜ öğretim Üyeliği Kadrolanna Başvuru İlkeleri Hakkında Yönerge" hükümlerine uygun olması gerekmektedir.

İlan edilen kadrolara ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır.

BtRİMİ ANABİLİM DALI/ALANI UNVANİ DİR AD AÇIKLAMA
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Kentleşme ve Çevre Sorunları Profesör 1 I Bölge Planlama Özerine çalışma yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK-MİM ARLIK FAKÜLTESİ Gıda Mühendisliği Doçent 1 i Isısa! olmayan teknolojiler konusunda çatışmış olmak ve Gıda Bilimi alanında yayımları olmak. ÜDS/KPDS dil puanının en az 80 olması.
Oıda Mühendisliği Doçent 1 1 Karbon ve Azot döngülerinin simülasyonu konusunda çalışmış olmak.ÜDS/KPDS dil puanının en az 80 olması.
Gıda Mühendisliği Yrd.Doç. 4 1 Biyoparçalanma kinetiği modellemesi konusunda çalışmış olmak.ÜDS/KPDS dil puanının en az 80 olması.
Gıda Mühendisliği Yrd.Doç. 4 1 Katı atık depolama alanlarına ait sızıntı sularının arıtımında yapay sulak alanlarının kullanımı konusunda çalışmış olmak.ÜDS/KPDS dil puanının en ut 70 olması.
Elektronik Profesör 1 1 Elektrik veya Elektronik Mühendisliği Bölümü Lisans mezunu olmak Bilgisayar Teknolojileri konusunda deneyimli olmak.
Elektronik Yrd.Doç. 4 1 Denetik Algoritma, Yapay Sinir Ağlan ve modelleme konularında çalışmış olmak ÜDS/KPDS dil puanının en az 70 olması.
Elektromanyetik Atanlar ve Mikrodalga Tekniği Yrd.Doç. 4 t Nüve Yapılan ve Sargı kayıpları konularında çalışmış olmak.ÜDS/KPDS dil puanının en az 80 olması.
Devreler ve Sistemler Yrd.Doç. 4 1 Denetim Sistemleri, neuro-fûzzy ve sayısal sinyal işlemci ile denetim tortularında çalışmış olmak.ÜDS/KPDS dil puanının en az 70 olması L
Termodinamik Doçent 1 1 Makine Mühendisliği Lisansına sahip olmak, Metalürji Termodinamiği üzerinde çalışmış olmak. ÜDS/KPDS dil puanının en az 70 olması.
Enerji Yrd.Doç. 5 1 Akışkanlar Mekaniği ve Viskoz Isınmanın Lineer Olmayan Akışkanlağı Üzerine etkisi konusunda çalışmış olmak.ÜDS/KPDS dil puanının en az 63 olması
Restorasyon Profesör 1 1 Centsel, Arkeolojik ve Doğal Sit alanlarında; koruma, restorasyon ve ıslan çalışmaları yapmış olmak.

Bu konulara ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.