Konya Karatay Belediye Başkanlığı memur alım ilanı

İlan Giriş : 25 Nisan 2007 13:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya Karatay Belediye Başkanlığı memur alım ilanı

KONYA KARATAY BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 47. maddesi, 'Kamu Görevlerine ilk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" esaslarına göre İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenip 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe gi'en "Mahalli İdarelere ilk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği" ve 11.04.2007 tarih ve 24690 sayılı resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Belediye Zabıta Yönetmeliği" hükümleri çerçevesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabı olarak aşağıda sınıf, derecesi, öğrenim durumu ve miktarları yazılı unvanlardan açıktan atama yoluyla Memur alınacaktır.

A . ALINACAK MEMUR KADROLARININ KOD ve BİLGİLERİ :

K-l . Belediyenizde münhal bulunan G.I.H sınıfından 1 adet 7.dereceli Memur.
K-2 . Belediyenizde münhal bulunan G.I.H sınıfından 1 adet 7.derecefi Memur.
K-3 . Belediyemizde münhal bulunan G.I.H sınıfından 1 adet 7.derecefi Memur,
K-4 . Belediyemizde münhal bulunan G.I.H sınıfından 1 adet 7.dereceli Memur,
K-5 . Belediyemizde münhal bulunan G.İ.H. sınıfından 1 adet 7.dereceli Ambar Memuru,
K-6 . Belediyemizde münhal bulunan G.İ.H sınıfından 7 adet 7.dereceli ve 1 adet 8. dereceli Zabıta Memuru
K-7 . Belediyemizde münhal bulunan A.H. sınıfından 1 adet 6.dereceli Avukat,
K-8 . Belediyemizde münhal bulunan T.H. sınıfından 1 adet 5.dereceli Mühendis.

B . BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR :

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak,
2.2-3 Temmuz 2005 veya 1-2 Temmuz 2006 Kamu Personel Seçme Sınavına Girmiş ve K-l ve K-5 kadroları için KPSSP99, K-2 kadrosu için KPSSP98 veya KPSSP9, K-3 ve K-4 kadrolan için KPSSP3, K-6 kadrolan iç"n KPSSP1.KPSSP2 veya KPSSP3 , K-7 kadrosu için KPSSP11 veya KPSSP79 ve K-8 kadrosu için ise KPSSP1 veya KPSSP2 Puan Türlerinden en az 70 ve üzeri puan almış olmak,
3 . Sınav günü itibarı ile alınacak Zabıta Memuru kadroları için 25 yaşını, diğer kadrolar için ise 30 yaşını doldurmamış olmak ,
4 . Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde daha önce çalışmış veya halen çalışıyor olmamak,
5 . Alınacak olan kadrolardan K-l ve K-5 numaralı Memur/Ambar Memuru kadrolan için Fakültelerin İşletme Bölümü , K-2 numaralı Memur kadrosu için Fakültelerin İktisat Bölümü , K-3 numaralı Memur kadrosu için Fakültelerin Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü , K-4 numaralı Memur kadrosu için Fakültelerin Gazetecilik Bölümü , K-6 numaralı Zabıta Memur kadroları için Fakülte, K-7 Avukat kadrosu için Hukuk Fakültesi mezunu olmak ve aynca Avukatlık Ruhsatnamesini almış olmak , K-8 Mühendis için Mühendis-Mimarlık Fakültelerinin İnşaat Munendisiiği Bölümü mezun olmak,
6 . Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini fiilen tamamlamış olmak,
7 . Zabrta Memur kadroları için 11.04.2007 tarihinde yayınlanmış bulunan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/1-b maddesi şartlarını taşıyor olmak,
8 . Tüm kadrolar için atanılacak memuriyete engel sağlık sorunu olmadığını gösterir tam teşekküllü hastaneden alınacak Sağlık Kurul Raporu.

C . BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER :
Karatay Belediyesi insan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.
1 . 2005 veya 2006 KPSS sonuç belgesi aslı veya tasdikli sureti,
2 . T.C. Kimlik numarası mevcut Nüfus Cüzdanı aslı veya tasdikli sureti,
3 . Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet renkli 4,5 x 6 boyutunda vesikalık fotoğraf,
4 . Diploma veya çıkış belgesi aslı veya tasdikli sureti,
5 . Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi aslı veya tasdikli sureti,
6 . Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi (Son 1 (Bir) ay içinde alınmış.),
7 . Avukat unvanına başvuracaklar için Avukatlık Ruhsatı aslı veya tasdikli sureti .
8 . Zabıta Memurluğu kadrosu için başvuracaklar Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğünde bir tutanak ile belirlenecek boy ve kilolarına ilişkin tutanak.
9 . Başvuran adayın hangi Kod numaralı kadro için başvurduğunu belirtir beyanı.

D . BAŞVURU YERİ, TARİH VE SAATİ :
1 . Adaylar 25 NİSAN-04 MAYIS 2007 tarihlerinde, 09.00-17.00 saatleri arasında istenilen belgelerle birlikte, Karatay Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Civar Mahallesi Aslanlı Kışla Caddesi No:5 / H Karatay / KONYA adresine şahsen başvuracaklardır. Posta yoluyla yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
2 . Son başvuru tarihi 04 MAYIS 2007 saat 17.00'dır.
3 . Sınava katılabilme şartlarını taşıyan adaylara insan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı) verilecektir. İdaremiz, başvuru yapan adayları KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağıracaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.
4 . Anlaşılmayan konular için 0.332. 350 13 13 / 205 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

E . SINAV YERİ , ZAMANI ve KONULARI :
Sınavlar yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak yapılacaktır. Yazılı sınav Pürçüklü mah.,Mevlana cad.,No:61 Karatay-KONYA adresindeki Karatay Kaymakamlığı üst katındaki toplantı salonunda. Sözlü sınav ise belediye hizmet binası içindeki encümen toplantı salonunda yapılacaktır. Yazılı sınav 21 Mayıs 2007 Pazartesi günü saat: 09.15, sözlü sınav ise 23 Mayıs 2007 Çarşamba günü, saat yine 09.15 dir.
Yazılı ve Sözlü Sınav Konuları; T.C. Anayasası, Atatürk İlkeleri ve inkılap Tarihi, 657 S.D.M.K. ve Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuattan oluşacaktır.

F . SINAV ŞEKLİ,DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ ve İLANI :
Yazılı ve sözlü sınavlar duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmazlar. Her aday, sınav giriş belgesi (aday kimlik kartOkontroi edilmek suretiyle sınava alınır. Yazılı sınav çoktan seçmeli test usulü ile yapılacaktır.
Sınava giren adaylar yanlarında sınav giriş belgesi (aday kimlik kartOile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup, istendiğinde bunları sınav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdürler.
Sınav esnasında kopya girişiminde bulunanlar sınavdan çıkartılır ve bir daha giriş sınavına alınmazlar. Kurum Sınavı Başarı Puanı yazılı sınav notunun % 50 si ile sözlü sınav notunun % 50 sinin toplamıdır.
Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, kurum sınavı başarı puanının %50'si ile KPSS puanının %50'si alınmak suretiyle belirlenir. Sınav sonuçları, başarı sırasına göre belediyenin www.karatay.bel.tr internet sayfasında ilan edilir ve kazananlara yazılı olarak bildirilir.
Atamalar sonuçların ilanından itibaren 15 gün içerisinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir, asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adayların .ataması değerlendirilecektir. Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılır.
İlanen Duyurulur.