Çanakkale Biga SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 19 Ocak 2016 17:41, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çanakkale Biga SYDV Personel Alım İlanı
BİGA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFINA 1 ADET PERSONEL ALIMI Son Başvuru : 29.01.2016
İl ÇANAKKALE İlçe BİGA Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar kullanma sertifikası, (Windows ve Microsoft Qffice Programlarına hakim) iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak ve bu çerçevede eğitim aldığını gösteren belge.
- . Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? için 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının; Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmet bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, mezunlarının başvuruları değerlendirilmeye alınacaktır
- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.(Erkek adaylar için)
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 2-ÖZEL ŞARTLAR 1. ÖSYM tarafından yapılan geçerli 2014 veya 2015 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. 2. Başvuru tarihi itibariyle 6 ay öncesi Biga ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmasını belgelendirmek 3. Bilgisayar kullanma sertifikası, (Windows ve Microsoft Qffice Programlarına hakim) iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak ve bu çerçevede eğitim aldığını gösteren belge. 4. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.(Erkek adaylar için) 3-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER Aşağıda istenen belgelerin 05.02.2016 günü mesai saati bitimine kadar Vakfa teslim edilmesi gerekmektedir. Başarılı olan adaydan istenilen belgelerin asılları bizzat istenecek, fotokopilerin aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edildikten sonra iade edilecektir. 1-Bitirdiği okulun diploması, çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti, 2-(T.C.Kimlik numaralı) Nüfus cüzdanı tasdikli bir fotokopisi, 3- 2014 veya 2015 yılı KPSS P3 sınav sonuç belgesi çıktısı 4- Son 6 ay içerisinde çektirmiş 3 adet vesikalık fotoğraf. 5- Erkek adaylar için Askerlikle ilgisi olmadığını gösterir belge, 6- Adli sicil belgesi, 7- Sağlık raporu (Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmadığına dair aklı melekelerinin yerinde olduğunu gösteren tek hekim raporu) 8-Özgeçmiş.(Doğum yeri,doğum tarihi,eğitim durumu,iş deneyimleri,özel meziyet, ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu,geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri,hobileri gibi konular) 9-Varsa iş deneyim belgesi, 10-İkametgah belgesi 11-Erkek adaylar için en az B sınıfı ehliyet sahibi olması.