Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 31 Aralık 2015 09:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi ile Öğretim Üyesine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Esaslarına göre alınacak öğretim üyesi kadro ilanlarına ait başvuru belgeleri www.msgsu.edu.tr internet adresinin personel/ilgili mevzuat kısmında yer almaktadır.

Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Başvuru süresi, bu ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün olup, son başvuru tarihi tatile denk geldiği takdirde bir sonraki mesai saati bitimine kadar başvuru yapılabilecektir.

Kadro dereceleri ve sınava ilişkin diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimlerden öğrenilecektir.

Duyurulur.

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

ANABİLİM/ ANASANAT DALI

UNVANI

ADET

AÇIKLAMALAR

Felsefe Tarihi

Prof.

1

Siyaset Bilimi ve Felsefesi ve Varlık Felsefesi alanlarında uzman, özellikle Aristoteles ve Heidegger Felsefesi üzerine çalışmış ve yayın yapmış olmak.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

ANABİLİM/ ANASANAT DALI

UNVANI

ADET

AÇIKLAMALAR

Resim

Prof.

1

Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri Resim Bölümü Halı Uygulama Atölyesinde en az 5 yıl öğretim üyesi olarak deneyim sahibi olmak.

Temel Sanat Eğitimi

Prof.

1

Lisans ve Lisansüstü Programların Resim Bölümünden mezun olmak, Temel Sanat-Tasarım ve Temel Çizim derslerinde en az 5 yıl tecrübeli olmak, Bilgisayar Destekli Tasarım derslerini verebilecek yetkinlikte ve en az 5 yıl tecrübeli olmak.

Heykel

Doç.

1

Güzel Sanatlar Fakültelerinin Heykel Bölümlerinde Öğretim Üyesi olarak görev yapmış olmak, Metal Heykel konusunda deneyimli olmak, Heykel Teknolojisi konusunda ders vermiş olma deneyimi bulunmak, Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlilik tezlerini Heykel Bölümlerinde yapmış olmak.