Sakarya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 10 Nisan 2007 08:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sakarya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddelerine göre Üniversitemiz?e Öğretim Elemanı alınacaktır.

1 ? Profesör kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişini, 2 fotoğrafını, Nüfus Cüzdanı fotokopisini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı?na başvurmaları gerekmektedir.

2 ? Yardımcı Doçent kadrosu için adayların, Yabancı Dillerini belirten Başvuru Formuna özgeçmişlerini, 2 fotoğrafını, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, doktora belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

3 ? Başvurularda Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen ?Akademik Personelin Atanma ve Yükseltilmesi Kriterleri? dikkate alınacağından belirtilen belgelerinde eklenmesi gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi (www.personel.sakarya.edu.tr) adresinden temin edilebilir.

Son başvuru tarihi ilanın yayınını müteakip 15 (onbeş) gündür. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İlgili Birim Profesör Y.Doçent
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi    
Kamu Yönetimi Bölümü    
Hukuk Bilimleri Anabilim Dalı 1  
İktisat Bölümü    
İktisadi Gelişme ve Uluslar arası İktisat Anabilim Dalı 1  
Fen Edebiyat Fakültesi    
Sosyal Hizmetler Bölümü    
Sosyal Hizmetler Anabilim Dalı   1