TPAO Batman İşçi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 28 Aralık 2015 11:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TPAO Batman İşçi Alım İlanı

TPAO BATMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIMI İLANI (26.12.2014 - 04.01.2016)

SIRA

NO

GÖREV ÜNVANI

ASIL ŞARTLAR

TERCİH NEDENİ

TALEP

EDİLEN

KİŞİ

SAYISI

AYLIK

BRÜT

ÜCRET

BAŞVURU

TARİH

ARALIĞI

1

Kule İşçisi

KULE OPERATÖRÜ-PETROL

Ortaöğretim kurumlarının; Makine, Motor, Mekatronik, Elektrik-Elektronik ya da Metalürji bölümlerinin birinden mezun olmak. " B " sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak. Yurdun her yerinde ve her iklim koşulunda ağır ve tehlikeli işlerde çalışmaya mani hali bulunmamak.

-

20

2.854,71

28.12.2015-

06.01.2016

TOPLAM 20

İlgiliye brüt ücretinin dışında yıllık 112 günlük brüt çıplak ücret üzerinden ikramiye ödenecektir.

[*] Sosyal

olanaklar ilgili mevzuat gereği sağlanmakta olup ayrıca mülakata davet edilecek adayların; işyeri,sosyal tesisler ve diğer imkanları yerinde görmelerine izin verilecektir.

AÇIKLAMALAR

* 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Müdürlüğümüzde istihdam edilmek üzere yukarıda unvanı ve şartları belirtilen pozisyonda 20 adet işçi(daimi) alımı yapılacaktır.

[*] Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden başvuru yapabilirler.Ortaöğretim şartı aranan unvanlar için 2014 KPSS94 puanı geçerlidir.Adayların Adrese Dayalı Kimlik Sistemindeki bilgileri

dikkate alınır.Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu,tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılacaktır. Adaylar işyerinin, durumlarına uyan yalnız 1 talebine müracaat edebilirler. SIRALAMA adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının 3 katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi bildirilecektir. Önceliklilerden müracaat eden adaylar içerisinden de öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının 3 katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşyerine isimi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu (TPAO Batman yazılı olarak bildirilecektir.