Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 02 Nisan 2007 14:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akademik Personel İlanı
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN
Üniversitemize 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince aşağıda unvanı ve nitelikleri belirtilen kadrolara öğretim üyeleri alınacaktır.
1) Profesör ve Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların başvuracağı birimi belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserlerini ve bilimsel çalışma ile yayınlarını kapsayan 6 {Altı) nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlüğe başvurmaları gerekmektedir.
2) Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların başvuracağı anabilim dalı ve yabancı dillerini belirten dilekçelerine kısa özgeçmişlerini, doktora belgelerini, varsa Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınav Sonuç (KPDS) belgelerini, Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) belgelerini (KPDS ve ÜDS'den en az 60 puan almış olanlar) ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) nüsha dosyayı ekleyerek ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir.
3) Yardımcı Doçentlik için, KPDS ve ÜDS'den 60 puanın altında alan adaylar Dekanlıkça yapılacak yabancı dil sınavından en az
70 (yetmiş) puan almak zorundadır.
4) Atamalar, Üniversitemiz Senatosunca belirlenen öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama Kriterlerine göre yapılacaktır.
5) Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
6) Başvurular, İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içersinde yapılacaktır.
7) Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.