Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı İç Denetçi Alım İlanı

Kaynak : catab
İlan Giriş : 15 Aralık 2015 11:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı İç Denetçi Alım İlanı

ÇANAKKALE SAVAŞLARI GELİBOLU TARİHİ ALAN BAŞKANLIĞI İÇ DENETÇİ ALIMI İLANI

ÇANAKKALE SAVAŞLARI GELİBOLU TARİHİ ALAN BAŞKANLIĞI

İÇ DENETÇİ ALIMI İLANI

Unvanı

Kadro Sayısı

İç Denetçi

2

  1. BAŞVURU ŞARTLARI

    A-Genel Şartlar

    1. 28.8.2014 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığının Teşkilatı, Çalışma Usul ve Esasları ile Personeli Hakkında Yönetmelik'in 17 nci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

    2. Erkek adaylar için tercihen askerlik görevini yapmış veya başvuru tarihi itibari ile en az altı ay tecil ettirmiş olmak veya askerlikten muaf olduğunu belgelemek,

    3. Devamlı olarak görev yapmasına engel olabilecek, daimi vücut ya da akıl hastalığı ile vücut sakatlığı ya da özrü bulunmamak ve yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak.

    B-Özel Şartlar

    657 Sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyan, İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından belirlenen alanlarda en az 4 yıllık yüksek öğrenim görmüş, kamu idarelerinde denetim elemanı olarak en az 5 yıl veya İç Denetim Koordinasyon Kurulunca belirlenen alanlarda en az 8 yıl çalışmış, mesleğin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip, Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen kamu iç denetçi sertifikasına sahip olmak.

  2. BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER VE BAŞVURU ŞEKLİ
  1. Başvuruda İstenecek Belgeler
  1. İş talep Formu (Form için tıklayınız.),
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  3. Mezuniyet Belgesinin aslı, noter onaylı örneği veya Başkanlıkça onaylanmış örneği,
  4. İç Denetçi Sertifikasının aslı, noter onaylı örneği veya Başkanlıkça onaylanmış örneği,
  5. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge,
  6. Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf (2 adet),
    1. Başvuru Şekli
      1. Başvuru için Başkanlık web adresinden (http://www.catab.gov.tr/) temin edilerek doldurulacak İş Talep Formu ile birlikte yukarıda sayılan belgelerin 25/12/2015 tarihi mesai bitimine kadar Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çamburnu Mevkii Eceabat- Çanakkale adresine şahsen veya posta yoluyla teslim edilmesi gerekmektedir.
      2. İlanda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmaz. Ancak posta yoluyla yapılan başvurularda istenilen belgelerin ilanda belirtilen son başvuru tarihine kadar Başkanlık evrak birimine ulaşmış olması gerekir. Postadaki gecikme nedeniyle son başvuru tarihinden sonra Başkanlığa ulaşan başvurular işleme konmaz.
      3. Başvurusu kabul edilen adayların görüşme gün ve saati, 30 Aralık 2015 tarihi itibariyle T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Başkanlığımızın web adresinden ayrıca duyurulacaktır.
        1. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI
  1. Yapılacak mülakata göre değerlendirme yapılacak olup sonuçları (http://www.catab.gov.tr/) adresinde ilan edilecek.
  2. Adayların tebligat tarihinden itibaren 15 iş günü içinde, son altı ay içinde çekilmiş 6 adet vesikalık fotoğraf, mal bildirim formu ile birlikte Eceabat İlçesi Çamburnu Mevkiindeki Başkanlığımızın Yönetim ve Destek Hizmetleri Grup Başkanlığına müracaat etmesi gerekmektedir.

IV. İLETİŞİM

Yazışma adresi: Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı

Çamburnu Mevkii Eceabat-Çanakkale

e-mail : [email protected]

Faks : 0286 814 17 30

İş talep formu için tıklayınız.