Yıldız Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı

Kaynak : Sabah Gazetesi
İlan Giriş : 03 Aralık 2015 17:23, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yıldız Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" in "Sınav Şartı" başlıklı ek 2 inci maddesinin (c) bendinde belirtilen yönteme göre, KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle 3 Sistem Programcısı ve 3 Çözümleyici olmak üzere toplam 6 sözleşmeli personel alınacaktır. Al ı nacak personeller Üniversitem iz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevlendirilecek olup, Üniversitemiz bünyesinde gerekli görülen yazılım geliştirme ve diğer bilgi işlem görevlerini yerme getirecektir.

I- BAŞVURU ŞARTLARI

A) GENEL ŞARTLAR

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2) En az lisans düzeyinde yükseköğrenimli olmak,

3) 2014 yılı KPSS P3 puan türünden en az 70 almış olmak, 4) ilk başvuru tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak,

5) En az dört yıl eğitim veren Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinden veya Fizik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği Bölümlerinin birinden mezun olmuş olmak veya denkliği yetkili makamlarca onaylanan yükseköğretim kurumlarından mezun olmak

6) İstihdam edileceği BIM'dekı programlama dili ile diğer programlama dillerinden en az iki tanesini bildiğini belgelemek

7) En az 1 yıl Bilgi İşlem Merkezlerinde programcı olarak çalışmış olmak,

8) İngilizce dilinde, Yabancı Dil Sınavından (YDS) en az (D) düzeyinde veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olma şartı aranır. Ancak yurtiçi veya yurtdışında ingilizce dili ile öğretim yapan üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili ingilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde yüksek lisans veya doktora yapanların ingilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

9) Yabancı dil sınav sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.

B) ÖZEL ŞARTLAR

Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızda kullanılan ASP.Dat Net, C#ve Java programlama dillerinden biri ile diğer programlama dillerinden en az iki tanesini bildiğini belgelemek.

II- BAŞVURU ŞEKLİ

İsteklilerin gazete ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde www.yildiz.edu.tr adresinde ilan ekinde yer alan başvuru formunu eksiksiz ve doğru doldurduktan sonra formda belirtilen belgelerle; Yıldız Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Yıldız Kampusu Barbaros Bulvarı Yıldız/İstanbul adresine şahsen müracaat etmek suretiyle teslim etmiş olmaları gerekmektedir.

Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Adaylar sadece tek bir unvana başvuru yapacaklardır. Birden fazla unvana başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır.

İstenen belgelerin suretleri asılları adaylarca ibraz edilmesi kaydıyla tasdik edilerek işleme alınacaktır.

Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, atamaları yapılmış ise atamalarının iptal edilerek üniversitemiz tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edecektir.

III- BAŞVURULARIN DEĞERLENDİR İLMESİ /SINAV/ SONUÇLARIN DUYURULMASI

Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, KPSS puanı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak, duyurulan boş pozisyonların 10 (on) katına kadar aday yazılı sınava çağrılacaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar ile sınav tarihi ve yerinin açık adresi ilan bitiminden itibaren bir hafta içinde www.yildiz.edu.tr internet adresinde ilan edilecektir. Ayrıca yazılı bildirim ve tebligat yapılmayacaktır. Sınavyazılı vesozlu olmak üzere ıkı aşamalı yapılacaktır, Yazılı ve sozlu sınavda başarılı olmak için her sınavdan ayrı ayrı l00 tam puan üzerinden en az 70 puan almış olmak şarttır, Yazılı sınavda başarılı olamayanlar sozlu sınava alınamazlar. Yazılı sınav sonucunda başarılı olup, sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar yazılı sınav tarihinden itibaren onbeşgun içerisinde www.yildiz.edu.tr internet adresinde ilan edilecektir, Yapılacak bu bildirimde sözlü sınav tarihi ve yeri belirtilecektir. Sözlü sınav sonuçları www.yildiz.edu.tr internet adresinde ilan edilecektir. Ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır.

IV- SINAV KONULARI

Özel şartlara ait mesleki bilgi ve deneyime yönelik konular ile SQL Sorgulamaları, ASP.Dat Net, C#, Java ve Web Güvenliği.