• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 2015-11-30T09:33
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi, 2547 sayılı Kanunun 23 ve 25. maddeleri, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümleri ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

DOÇENT İÇİN:

Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik belgeleri, yayın listesi ile (4) dört takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını ekleyerek, Personel Dairesi Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

YARDIMCI DOÇENT İÇİN:

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracakların başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, lisans, yüksek lisans, doktora, yayın listesi ile (4) dört takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını ekleyerek, ilgili birime başvuruda bulunulması gerekmektedir.

- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.

- Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

- Başvuru süresi ilanın yayım tarihi itibariyle on beşinci günün mesai bitimidir. Belirtilen koşulları taşımayan, eksik belge ile yapılacak başvurular, süresi içinde yapılmayan ve posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlanla ilgili tüm bilgiler Üniversitemizin www.osmaniye.edu.tr internet adresinde yer almaktadır.

Birimi

Bölümü

Anabilim

Dalı

Kadro

Ünvanı

Drc.

Adet

Açıklamalar

İktisadi ve İdari

Bilimler Fak.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Doç. Dr.

3

1

Kamu Yönetimi Bilim alanında doçentlik ünvanı almak, yerel yönetimler konusunda yayımlanmış bilimsel çalışmaları olmak.

Mühendislik

Fak.

İmalat

Mühendisliği

Yrd. Doç. Dr.

5

1

Mekanik Bilim Dalında doktora yapmış olmak ve ağsız yöntemler konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Fen Edebiyat Fak.

Matematik

Uygulamalı

Matematik

Yrd. Doç. Dr.

5

1

Uygulamalı Matematik Anabilim Dalında doktora yapmış olmak ve diferansiyel denklemlerin ağsız yöntemlerle sayısal çözümleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Kadirli

Uygulamalı

Bilimler

Y.O.

Organik Tarım İşletmeciliği

Yrd. Doç. Dr.

5

1

Tarım Ekonomisi Anabilim Dalında doktora yapmış olmak ve tarımsal işletmecilik ve tarıma dayalı sanayi işletmeleri üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Memurlar.Net
3 hafta önce Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak 3 gün önce Milli Savunma Bakanlığı 1829 İşçi Alacak 5 gün önce Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 45 sözleşmeli personel alacak 3 hafta önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 41 sözleşmeli personel alacak 2 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığı 16 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Erciyes Üniversitesi 143 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 65 sözleşmeli personel alacak 5 gün önce TÜBİTAK 236 personel alacak 3 hafta önce Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 76 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 11 sözleşmeli personel alacak