Trakya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 10 Mart 2007 14:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Trakya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN
Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Kanun'un ilgili maddeleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

657 Sayılı Devlet Memurlan Kanunu'nun 48.maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşullan taşıyan profesör, doçent kadrolarına başvuracak adaylannın, ilanın yayımından itibaren 15 gün içinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına diğerlerinin ilgili Dekanlıklara/Müdürlüklere şahsen başvurmalan gerekmektedir.

Profesör ve doçent kadrolan devamlı statüde olup, 2547 Sayılı Kanunda belirtilen niteliklere sahip adaylann, "Trakya Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama İlkeleıf'ne göre başvuracaktan anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri iki adet fotoğraf, Doçentlik Basan Belgesi, nüfus cüzdan sureti ile özgeçmiş, yayın listesi (profesör adaylan başlıca araştırma eserini belirtecek) ve yayınlarını kapsayan dosyalarını profesör adaylan 6, doçent adaylan 4 nüsha halinde vereceklerdir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, "Trakya Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama İlkeleri" ne göre başvurduktan anabilim dalını belirten dilekçeleri ekinde 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, doktora/ tıpta uzmanlık / sanatta yeterlilik belgesi ile özgeçmiş, yayın listesi, yabancı dil belgesi (ÜDS 55 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya vereceklerdir. Yabancı Dil Belgesi olmayanlar ilgili birimlerce yapılacak yabancı dil sınavından en az 70 puan almalan gerekmektedir.

Uzman kadrosuna başvuracak adaylar,. dilekçe, özgeçmiş, askerlik belgesi, nüfus cüzdan örneği, onaylı mezuniyet belgesi, KPDS (Kamu Personeli Yabancı Dil Tespit Sınavı) en az 50 veya eş değerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olduklanm gösteren belge, 2 adet fotoğraf ile birlikte var ise ilgili dalda bilimsel çalışmalannı kapsayan dosyayı vereceklerdir.

Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuracak adaylar dilekçe, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, askerlik belgesi, nüfus cüzdan örneği onaylı mezuniyet belgesi ile KPDS (Kamu Personeli Yabancı Dil Tespit Sınavı) en az 50 veya eş değerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olduklannı gösteren belge (Fakülteye başvurularda aranır. Meslek Yüksekokullanna başvurularda aranmaz) vereceklerdir. Yabancı ülkelerden alman diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması gereklidir.