İzmir Tersanesi Komutanlığı Daimi İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Mart 2007 11:14, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Tersanesi Komutanlığı Daimi İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Kadrolu Eleman Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların Türkiye İş Kurumu Ünitelerine Şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Cinsiyet Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Kadın/Erkek Elektrikçi (Genel) 2 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Elektrik Bölümü Mezunu olmak. 1 ? Elektriğin üretimi, nakli ve dağıtımı işleri, elektrik bakım ve onarım işleri yapar. 2 ? Hareket halinde bulunan makine, motor ve aksamı ile transmisyon tertibatının yağlanması, tamiri ve temizlenmesi gibi işler ve benzeri işleri yapar. 3 ? Düşme kayma tehlikesi olan yükseklerde yapılan her türlü işleri yapar.
Kadın/Erkek Elektronikçi 5 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Elektronik/Endüstriyel Elektronik/Elektrik ? Elektronik Bölümü Mezunu olmak. 1 ? Gemi ve fabrikalarda elektronik sistem ve cihazların onarımı, elektronik cihazlara ait elektrik motoru, kablo çekim ve döşeme faaliyetleri ile her türlü mekani yapar. 2 ? Telsiz, TV. Gibi her türlü iletişim araçlarının yapım, bakım ve onarım işlerini yapar. 3 ? Düşme kayma tehlikesi olan yükseklerde yapılan her türlü işleri yapar.
Kadın/Erkek Kaynakçı (Bilumum) 8 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Metal İşleri Bölümü Mezunu olmak. 1 ? Ağır sac levhaları bağlama, perçinleme ve presleme işleri ile kalafat işleri, kara, deniz ve hava taşıtlarının tamir veya imalinde kullanılan malzemenin özellikleri itibariyle bir kişi tarafından idare edilemeyen işleri yapar. 2 ? Soğuk demircilik ve her türlü kaynak işleri (Oksijen, elektrik, punta ve dikiş kaynağı) yapar. 3 ? Düşme kayma tehlikesi olan yükseklerde yapılan her türlü işleri yapar.
Kadın/Erkek Saç ve İnce Saç İşçisi 5 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Metal İşleri Bölümü Mezunu olmak. 1 ? Ağır sac levhaları bağlama, perçinleme ve presleme işleri ile kalafat işleri, kara, deniz ve hava taşıtlarının tamir veya imalinde kullanılan malzemenin özellikleri itibariyle bir kişi tarafından idare edilemeyen işleri yapar. 2 ? Soğuk demircilik ve her türlü kaynak işleri (Oksijen, elektrik, punta ve dikiş kaynağı) yapar. 3 ? Düşme kayma tehlikesi olan yükseklerde yapılan her türlü işleri yapar.
Kadın/Erkek Tekneci (Onarım İnşaat) 10 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Metal İşleri Bölümü Mezunu olmak. 1 ? Ağır sac levhaları bağlama, perçinleme ve presleme işleri ile kalafat işleri, kara, deniz ve hava taşıtlarının tamir veya imalinde kullanılan malzemenin özellikleri itibariyle bir kişi tarafından idare edilemeyen işleri yapar. 2 ? Soğuk demircilik ve her türlü kaynak işleri (Oksijen, elektrik, punta ve dikiş kaynağı) yapar. 3 ? Düşme kayma tehlikesi olan yükseklerde yapılan her türlü işleri yapar.
Kadın/Erkek Tesviyeci ? Planyacı (Vargel) 2 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Torna/Tesviye Bölümü Mezunu olmak. 1 ? Demir tel ve çubuktan malzeme imalatı (Çivi, zincir, vida vb. gibi) işleri yapar. 2 ? Altın, gümüş, bakır, pirinç, alüminyum ve benzeri malzemeden eşya imalatı işlerini yapar. 3 ? Muharrik kuvvette işleyen tam otomatik soğuk şekillendirme tezgahlarındaki işleri yapar. 4 ? Metalden matbaa harfi imalatı ve klişe imali işleri yapar.
Kadın/Erkek Tornacı 1 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Torna/Tesviye Bölümü Mezunu olmak. 1 ? Demir tel ve çubuktan malzeme imalatı (Çivi, zincir, vida vb. gibi) işleri yapar. 2 ? Altın, gümüş, bakır, pirinç, alüminyum ve benzeri malzemeden eşya imalatı işlerini yapar. 3 ? Muharrik kuvvette işleyen tam otomatik soğuk şekillendirme tezgahlarındaki işleri yapar.

ARANILAN GENEL ŞARTLAR

- T.C. Vatandaşı olmak.

- Kamu hizmetinden yasaklı olmamak.

- Görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ve özrü bulunmamak.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar arasında en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Önceliklilerden durumu talep şartlarına uygun olanlar Kuruma Kayıt tarihleri dikkate alınarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Müracaatçıların durumu birden fazla talebe uyması halinde ancak bir talebe müracaat edebilecektir.

- Talep şartlarına durumu uyan adaylar ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde KPSS 2004 veya KPSS 2006 (Başvuru esnasında KPSS P94 bölümünde 60 Puan ve üzeri dikkate alınacaktır.) sınav sonuç belgesi, diploma ve kimliğinin aslı ile birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir.

- M.S.B. bağlısı işyerlerinin ihtiyaçları doğrultusunda işçiler başka illere geçici sürelerle gönderilebileceklerdir.

- Kamu Personeli Seçme Sınavına katıldığı tarihteki öğrenim durumu değişen (yüksekokul/fakülteden mezun olan) adayların müracaatları kabul edilmeyecektir.